Салат Ташкент



Салат Ташкент


Інгредієнти:
Яловича вирізка 250 г
Яйце куряче 2 шт.
Дайкон (редька) 500 г
Рослинна олія 40 мл
Цибуля ріпчаста (100г) 2 шт.
Кріп 30 г
Кінза (коріандр) 30 г
Сметана 100 г
Сіль ½ ч.л.

Спосіб приготування:
Спочатку треба приготувати м'ясо. Одночасно можна поставити і варити яйця.

Салат Ташкент



Поки м'ясо вариться, редьку натерти на крупній тертці і залити холодною водою на півгодини. Потім воду віджимаємо, а редьку кладемо в салатницю.

Салат Ташкент



М'ясо ріжемо дрібними шматочками.

Салат Ташкент



Ріпчасту цибулю потрібно трохи спасерувати на олії.

Салат Ташкент



Тепер в салат треба додати зварені круто і дрібно нарізані яйця і зелень, посолити і заправити сметаною.

Салат Ташкент



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок