Салат цезар з куркою



Салат цезар з куркою


Інгредієнти:
Зелений салат 150 г.
Яйце куряче 2 шт.
Оливкова олія 30 мл.
Часник часточки 1 шт.
Куряча грудка 200 г.
Пармезан 100 г.
Помідори Черрі 200 г.
Сухарики білі 100 г.
Соус: Американський цезар 100 мл.

Спосіб приготування:
В першу чергу варимо яйця, щоб у потрібний момент вони були готові і охолонувші.

На велику тарілку викладаємо досить крупно порвані чи порізані листя зеленого салату.

Салат цезар з куркою



Курячі грудки обсмажуємо невеликими шматочками до золотистого кольору. Незадовго до готовності солимо й додаємо дрібно нарізаний часник. Пахне дуже смачно.

Салат цезар з куркою



Пармезан тремо на дрібній терці, щоб вийшла тонка стружка.

Салат цезар з куркою



На салат викладаємо трохи остиглу курку і порізані на 4 частини яйця. Можна використовувати перепелині яйця, тоді їх треба взяти більше і різати тільки навпіл.

Салат цезар з куркою



Зверху викладаємо половинки томатів черрі. Врешті-решт, додаємо сухарики, поливаємо соусом і засипаємо пармезаном.

Салат цезар з куркою



Якщо не хочете, щоб сухарі розмокли, а салатне листя виділило сік, то їсти краще відразу.

Салат цезар з куркою



Якщо немає готового соусу можна зробити самим:

1. Змішайте сметану і кефір приблизно в рівних пропорціях, 1:1, додати спеції та подрібнений кріп. Можна додати і майонез - за смаком.

2. Яйце (куряче) опустити рівно на 1 хв в окріп!
Змішати: оливкову олію - 5 - 6 ст л,
зубчик часнику (натерти / розчавити),
гірчицю - 1 ч. л.,
сік 0,5 лимона,
добавити туди ж все яйце,
100 г тертого пармезану.
Все добре збити блендером . І залити салат. По смаку можна посипати ще травами або орегано.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок