М'ясо у вірменському лаваші



М'ясо у вірменському лаваші


Інгредієнти:
Яловича вирізка 400 г
Свиняча вирізка 400 г
Паприка мелена ½ ч.л.
Цибуля ріпчаста (100г) 1 шт.
Баклажани 300 г
Перець чорний мелений ¼ ч.л.
Мелений перець чилі ¼ ч.л.
Морква 200 г
Сіль ½ ч.л.
Картопля 300 г
Оливкова олія 40 мл
Лаваш вірменський 7 шт.

Спосіб приготування:
М'ясо нарізати дрібними шматочками і до готовності обсмажити на розпеченій сковороді не закриваючи її кришкою.
Головне тут - не пересушити його!

М'ясо у вірменському лаваші



Додати дрібно нарізану моркву і цибулю. Трохи тушкувати.

М'ясо у вірменському лаваші



Далі очистити і дрібно нарізати кубиками баклажан.
Додати у м'ясо.
Готовити до готовності.
Страву не забути поперчити, посолити і додати улюблені приправи за смаком.

М'ясо у вірменському лаваші



Все ще раз перемішати і дати ще зовсім трохи потушиться.

М'ясо у вірменському лаваші



Окремо обсмажити на сковороді картоплю, нарізану невеликими кубиками.

М'ясо у вірменському лаваші



Один лаваш порізати на довгі стрічки, щоб ними можна було зав'язати інші лаваші.
У центр розгорнутого лавашу викласти начинку.

М'ясо у вірменському лаваші



Лаваш обережно загорнути і зав'язати, наче мішечком.

М'ясо у вірменському лаваші



Поставити "мішечки" в духовку, розігріту до 160 градусів, на 20 хвилин.

М'ясо у вірменському лаваші



Взагалі то страва готова і так, але після запікання, лаваші стають хрусткими.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок