Короп, фарширований гречаною кашею



Короп, фарширований гречаною кашею


Інгредієнти:
Короп приблизно 2 кг,
Гречка,
Цибуля,
Часник, сіль, спеції, олія.

Спосіб приготування:
Спочатку маринуємо рибу.

Змішуємо для маринаду спеції (суміш перців, коріандр), часник, сіль (можна ще і майонез).

Короп, фарширований гречаною кашею



Робимо надрізи по всій довжині з двох сторін.

Короп, фарширований гречаною кашею



Натираємо рибу сумішшю спецій з усіх боків, а також всередині риби.

Короп, фарширований гречаною кашею



Залишаємо її маринуватися 1-2 години.

Короп, фарширований гречаною кашею



Для начинки беремо відварну гречку, обсмажуємо цибулю і змішуємо з гречкою, солимо.

Короп, фарширований гречаною кашею



Короп, фарширований гречаною кашею



Короп, фарширований гречаною кашею



Фаршируємо рибу гречкою.

Короп, фарширований гречаною кашею



Потивень змащуємо маслом, і налити гарячої води приблизно стакан.

Короп, фарширований гречаною кашею



Духовку гріємо до 200 градусів, рибу запікаємо 1 годину.

Смачного!





Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок