Цибулево-мандариновий салат



Цибулево-мандариновий салат


Інгредієнти:
Мандарини 3 шт.
Цибуля-шалот 20 г
Маслини без кісточок 40 г
Петрушка свіжа 15 г
Лимон 30 г
Олія оливкова 20 мл
Сіль 1 г
Перець чорний мелений 1 г
Цукор 3 г.

Спосіб приготування:
Для приготування цибулево-мандаринового салату нам знадобляться мандарини, лимони, цибуля-шалот, петрушка, сіль, перець, цукор, оливкова олія, маслини.

Цибулю нарізати тонкими кільцями.
Замаринувати цибулю на 15 хвилин в 1 столовій ложці лимонного соку.

Цибулево-мандариновий салат



Маслини нарізати кільцями.

Цибулево-мандариновий салат



Мандарини очистити і нарізати тонкими кружечками.

Цибулево-мандариновий салат



Петрушку подрібнити.

Цибулево-мандариновий салат



Для заправки змішати оливкову олію, цукор, сіль, перець, 1 столову ложку лимонного соку.

Цибулево-мандариновий салат



Викласти в салатник петрушку, маслини, мандарини, цибуля. Полити салат заправкою.

Цибулево-мандариновий салат



Перед подачею дати настоятися салату 5 хвилин.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок