Відкрити категорії

Картопля в духовці в рукаві




Сьогодні приготуємо дуже смачну картоплю, запечену в рукаві. Картопля, приготована за цим рецептом, це відмінна альтернатива смаженої картоплі і для її приготування нам знадобиться небагато продуктів. Це відмінний варіант вечері для всієї родини.

Інгредієнти:
картопля - 1 кг;
помідор - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
морква - 1 шт.;
петрушка (будь-яка зелень на ваш смак);
рослинне масло - 1 ст. л.;
перець чорний мелений;
сіль.

Процес приготування картоплі в рукаві в духовці.


Спершу нарізаємо картоплю великими шматочками. Перекладаємо її в миску, в якій буде зручно вимішувати всі інгредієнти.

1


Морквину нарізаємо брусочками. Також перекладемо в миску.

2


Помідор натираємо на тертці, а шкурку викидаємо. Потерті помідори додаємо до картоплі. Все солимо, перчимо і додаємо приблизно 1 столову ложку соняшникової олії. Все перемішуємо.

3


Всю приготовану суміш викладаємо в рукав для запікання. Рукав зав'язуємо і ставимо в розігріту духовку до 180 градусів. Запікаємо приблизно 80 хвилин.

4


Готову картопля дістаємо з духовки і акуратно розриваємо рукав зверху. На картоплю висипаємо подрібнену зелень і видавлюємо 2 зубчики часнику через прес.

5


Все трохи перемішуємо. Закриваємо рукав і залишаємо на 5 хвилин для того, щоб картопля просочилася ароматами трав і часнику.

6


Така картопля, запечена в рукаві, вийшла дуже смачною і ароматною. Якщо вам сподобався цей рецепт, то обов'язково залишайте свої коментарі.


Картопля в духовці в рукаві
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com