Картопля з м'ясом в рукаві



Картопля з м'ясом в рукаві


Ця ніжна і ароматна картопля з м'ясом у рукаві, яка запікається в духовці, готується неймовірно просто і досить швидко. До того ж, у нас з'являється вільний час для створення салатів або закусок, адже нам зовсім не треба стежити за процесом приготування. Таке блюдо чудово підійде для сімейного або навіть урочистого обіду або вечері.

М'ясо в рукаві виходить м'яким, соковитим, а картопля просочується його соком і в цілому, ми маємо відмінну і дуже приємну страву. В залежності від сорту м'яса змінюється час запікання, саме швидке — це використовувати молоду свинину.

Інгредієнти:
600 г нежирної свинини;
5-6 невеликих картоплин;
1 середня морква;
2 ріпчасті цибулини;
сіль, перець, приправи за смаком;
40-50 мл рослинного масла.

Готуємо страву з покроковими фото.


М'ясо нарізаємо середніми порційними шматочками, солимо, перчимо і змішуємо з половиною олії, залишаємо так хвилин на 10-15.

11


Картоплю ріжемо великою соломкою, з'єднайте з натертою морквою і 1/3 нашаткованої цибулі. Додаємо сіль, перець і масло, перемішуємо.

22


Першою в рукав кладемо нарізану картоплю і на неї розподіляємо рівним шаром свинину, зверху посипаємо рештою цибулею. Ретельно зав'язуємо, закріплюємо пакет для запікання, зверху робимо кілька проколів зубочисткою, щоб він не лопнув при нагріванні. Акуратно переносимо його на деко і ставимо в попередньо розігріту до 190 градусів духовку (стежте за тим, щоб він не торкався стінок) на одну годину.

33


Потім обережно розрізаємо пакет, і ставимо в духову шафу картоплю з м'ясом вже відкритими ще хвилин на 10, до появи красивої апетитної рум'яності.

44

 

55


Приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок