Як приготувати печінку кролика



Як приготувати печінку кролика


Купила я тут днями кролика, а в ньому була печінка. Принесла я кролика додому, дістала печінку і стала на неї дивитися. А вона зовсім невелика, грам 200-300. Що ж зробити з неї, щоб вистачило на все сімейство? Крутила, вертіла і вирішила тушкувати з цибулею в томаті.

Вийшло дуже смачно! А з гарніром з спагетті просто неповторно! Коли я пробувала те, що виходило в процесі готування, злизуючи гарячі краплі з дерев'яної лопатки, я уявляла себе шеф-кухарем гламурного ресторану, який готує щось дуже смачне.

У цілому можу сказати, що печінка кролика м'яка, ніжна, без найменшої гіркоти або інших неприємних присмаків. Це не тільки смачне, але і корисне блюдо. Коли буду купувати кролика в наступний раз, обов'язково знову візьму з печінкою.

Інгредієнти:
печінка кролика – 1 шт.;
цибулина – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
томатний сік - 250 г (можна взяти томатну пасту);
рослинна олія для смаження;
сіль, перець, лавровий лист за смаком.

Приготування печінки кролика.


Цибулю дрібно ріжемо.

11


Моркву тремо на тертці і обсмажуємо до золотавої скоринки разом з цибулею.

22


У цей час ріжемо на невеликі шматочки печінку кролика.

33


Порізати її на шматочки правильної форми практично нереально, вона дуже м'яка. Хіба що підморозити її трохи. Але я якось відразу не додумалася до цього. Коли цибуля з морквою обсмажаться, додаємо до них шматочки печінки.

44


Також туди додаємо сіль, спеції, лаврушку і обсмажуємо на сковороді до напівготовності печінки буквально пару хвилин.

55


Тепер беремо томатний сік.

66


Якщо томатного соку немає, можна розвести томатну пасту з водою. І додаємо його на сковороду.

77


Тушкуємо все разом ще протягом 5-7 хвилин. От і все!

88


Смачна печінка кролика в томаті готова.




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок