Млинцевий салат з куркою



Млинцевий салат з куркою


Млинці вміє робити кожна господиня і, звісно, у кожної склався свій стиль, є свої маленькі секрети. Не завжди вдається розрахувати потрібну на сім'ю кількість цих ласощів, буває, що млинці остигають, так і не з'їдаються до кінця. У цьому випадку можна начинити їх сиром, м'ясом або нарізати у чудовий, цікавий млинцевий салат з куркою. Ця закуска, завдяки своїй простоті і вишуканості, підійде як на святковий стіл, так і для звичайного обіду або вечері. Розповімо, як приготувати.

Важливо! Використовуйте копчену курку і приправи, якщо любите гостреньке. Для класичного варіанту салату досить відварити курку, при цьому у вас з'явиться ще і наваристий бульйон для супу.

Інгредієнти:
курка - 100 г;
чорнослив - 100 г;
огірок свіжий - 1 шт.;
борошно - 1 ст.;
цукор - 1 ст. л.;
молоко - 1 ст.;
яйце - 2 шт.;
кунжут - 5 г.

Процес приготування млинцевого салату з куркою.


Якщо у вас ще немає млинців, приготуйте все необхідне для того, щоб їх випікати: два яйця, молоко, борошно, цукор та дрібку солі, млинцеву сковорідку і лопатку для перевертання. Також для салату знадобиться свіжий огірок, зверніть увагу: краще всього використовувати салатний, з гладкою поверхнею. Чорнослив заздалегідь залийте гарячою водою для розм'якшення, а курку відваріть у воді до готовності.

Розбийте в миску два яйця, додайте солі і цукру. Оскільки салат буде з куркою, цукор можна обмежити: достатньо однієї столової ложки.

11


Збийте яйця з цукром і сіллю, додайте склянку молока.

22


Все ретельно перемішайте, додайте склянку борошна (консистенція повинна вийти середньою, не густою і не рідкою).

33


Випікайте млинці на розігрітій сковороді з двох сторін до готовності.

44


Остудіть один або два млинчика, наріжте соломкою.

55


Салатний огірок наріжте так само акуратно.

66


Подрібнену м'якоть курки і чорнослив викладіть в миску до огірків і млинців.

77


Все ретельно перемішайте з додаванням майонезу. Якщо ви бажаєте отримати більш дієтичне блюдо, заправте салат сметаною низької жирності.

88


На завершення приготування посипте блюдо кунжутом, волоським горіхом або свіжою зеленню, по вашому смаку! Приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок