Відкрити категорії

М'ясо з грибами в духовці




Не можна сказати, коли саме було придумано дане блюдо. Сьогодні до нас дійшли різноманітні варіації його приготування. Варто відзначити, що такий рецепт в наш час можна зустріти в багатьох ресторанах. При цьому готується воно по-різному. Тому краще зробити блюдо вдома, за запропонованим рецептом.

М'ясо вийде ніжним і досить соковитим. Причому готувати його потрібно всього 20 хвилин. Для гарніру вибирайте, що більше подобається, наприклад, картоплю. А якщо не любите калорійну їжу, тоді приготуйте собі овочевий салат, так як м'ясо досить ситне.

Інгредієнти:
200 г заморожених грибів;
4 шматка свинини (карбонат);
250 г сиру;
1 помідор;
майонез;
спеції за смаком;
сіль за смаком.

Кулінарний рецепт м’яса.


Наріжте м'ясо і відбийте шматочки через плівку. Потім викладайте його на деко, який попередньо потрібно змастити маслом. Посоліть, додайте спецій.

1


Далі з помідорів зніміть шкірку (пропарте овоч в окропі 5 хвилин), потім наріжте кружечками і викладайте їх на м'ясо.

2


Натріть крупно сир. Одну частину покладіть на м'ясо з шматочками помідорів. Потім викладайте гриби (їх можна не розморожувати). Якщо хочете, то використовуйте свіжі нарізані печериці, тоді страва буде виглядати акуратніше, так як гриби не стирчать.

3


Далі полити все майонезом, посоліть, посипте частиною другою натертого сиру. Поставте блюдо в духовку і готуйте при температурі 200 градусів близько 20 хвилин.

4


Коли пройде зазначений час, можете подавати м'ясо!


М'ясо з грибами в духовці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Алла
Я роблю іноді таке м'ясо в духовці, мої домашні люблять цей рецепт. Тільки от помідори там на любителя, я не люблю, хоча вони і надають соковитість. А ще порадила б замінити майонез сметаною, так по-моєму буде смачніше (принаймні я так роблю). Ще у мене є одна хитрість, я перед приготуванням м'ясо замочую в кефірі, десь на 1,5 години. Воно тоді набуває пікантний молочний смак - спробуйте.
фото
Валерія
Очманілий рецептик! Смачно, ситно, запах готової страви теж просто чума!)) Чоловік дуже любить подібні страви. Я частенько роблю таке ж, тільки замість свинини використовую філе куряче або індички. Плюс додаю моркву з ріпчастою цибулею. Взагалі всі подібні страви виходять дуже смачними. Свинину я не люблю взагалі, чомусь. А ось від яловичини не можу відмовитися.
фото
Анна
Сьогодні приготувала м'ясо за цим рецептом. Дуже смачно вийшло! Чоловікові сподобалося! От тільки я майнез замінила сметаною, так як майонез взагалі не вживаю і намагаюся відучити свою сім'ю від нього, м'ясо виходить дуже м'яким і соковитим, в якості гарніру робила рис з овочами, вечеря вийшла чудова! Та й замість м'яса можна використовувати рибу або курку, універсальний рецепт!
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com