М'ясо з грибами в духовці



М'ясо з грибами в духовці


Не можна сказати, коли саме було придумано дане блюдо. Сьогодні до нас дійшли різноманітні варіації його приготування. Варто відзначити, що такий рецепт в наш час можна зустріти в багатьох ресторанах. При цьому готується воно по-різному. Тому краще зробити блюдо вдома, за запропонованим рецептом.

М'ясо вийде ніжним і досить соковитим. Причому готувати його потрібно всього 20 хвилин. Для гарніру вибирайте, що більше подобається, наприклад, картоплю. А якщо не любите калорійну їжу, тоді приготуйте собі овочевий салат, так як м'ясо досить ситне.

Інгредієнти:
200 г заморожених грибів;
4 шматка свинини (карбонат);
250 г сиру;
1 помідор;
майонез;
спеції за смаком;
сіль за смаком.

Кулінарний рецепт м’яса.


Наріжте м'ясо і відбийте шматочки через плівку. Потім викладайте його на деко, який попередньо потрібно змастити маслом. Посоліть, додайте спецій.

11


Далі з помідорів зніміть шкірку (пропарте овоч в окропі 5 хвилин), потім наріжте кружечками і викладайте їх на м'ясо.

22


Натріть крупно сир. Одну частину покладіть на м'ясо з шматочками помідорів. Потім викладайте гриби (їх можна не розморожувати). Якщо хочете, то використовуйте свіжі нарізані печериці, тоді страва буде виглядати акуратніше, так як гриби не стирчать.

33


Далі полити все майонезом, посоліть, посипте частиною другою натертого сиру. Поставте блюдо в духовку і готуйте при температурі 200 градусів близько 20 хвилин.

44


Коли пройде зазначений час, можете подавати м'ясо!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Алла
Я роблю іноді таке м'ясо в духовці, мої домашні люблять цей рецепт. Тільки от помідори там на любителя, я не люблю, хоча вони і надають соковитість. А ще порадила б замінити майонез сметаною, так по-моєму буде смачніше (принаймні я так роблю). Ще у мене є одна хитрість, я перед приготуванням м'ясо замочую в кефірі, десь на 1,5 години. Воно тоді набуває пікантний молочний смак - спробуйте.
фото
Валерія
Очманілий рецептик! Смачно, ситно, запах готової страви теж просто чума!)) Чоловік дуже любить подібні страви. Я частенько роблю таке ж, тільки замість свинини використовую філе куряче або індички. Плюс додаю моркву з ріпчастою цибулею. Взагалі всі подібні страви виходять дуже смачними. Свинину я не люблю взагалі, чомусь. А ось від яловичини не можу відмовитися.
фото
Анна
Сьогодні приготувала м'ясо за цим рецептом. Дуже смачно вийшло! Чоловікові сподобалося! От тільки я майнез замінила сметаною, так як майонез взагалі не вживаю і намагаюся відучити свою сім'ю від нього, м'ясо виходить дуже м'яким і соковитим, в якості гарніру робила рис з овочами, вечеря вийшла чудова! Та й замість м'яса можна використовувати рибу або курку, універсальний рецепт!
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок