Теплий салат з яловичою печінкою



Теплий салат з яловичою печінкою


Сьогодні я подумала, що давно не готувала для своєї родини страви з печінки і вирішила виправитися. Знайшла рецепт теплого салату з яловичою печінкою і приготувала його. Салат в черговий раз вийшов настільки смачним, що я сама з'їла аж три порції за сьогоднішній день.

Чоловік мій теж не очікував, що салат виявиться настільки смачним. Салат вийшов досить ситним, багато його не з'їси. Я впевнена, що такий салатик буде прекрасний з курячої, індюшиної або свинячої печінки. Просто я віддаю перевагу яловичій печінці, її намагаюся і купувати.

Салат називається теплим, тому що його рекомендують подавати в теплому вигляді. Нібито смаки всіх інгредієнтів у такому випадку дуже добре поєднуються між собою. Але навіть після зберігання у холодильнику він не втрачає своїх смакових якостей, перевірено на моєму чоловікові.

Інгредієнти:
печінка яловича — 400 г;
консервований горошок — 1/2 банки;
солоний огірок — 1-2 шт. (в залежності від його розміру);
цибулина — 1 шт.;
морква — 1 шт.;
майонез — 100-120 г;
рослинна олія — 20 г (для смаження);
сіль за смаком.

Кулінарний рецепт салату.


Спершу ставимо варити яловичу печінку. Я її варю у великій кількості води протягом 20-30 хвилин.

11


Поки печінка вариться, висипаємо в ємність для салату консервований горошок.

22


Ріжемо кубиками солоні огірки. Чим дрібніше, тим краще.

33


Додаємо їх до горошку.

44


Ріжемо скибочками цибулю і моркву.

55


Обсмажуємо овочі на сковороді до м'якості моркви.

66


Ріжемо скибочками відварену, злегка остиглу, але ще теплу печінку.

77


Відварену печінку можна також потерти на крупну тертку. Додаємо до горошку і солоних огірках скибочки яловичої печінки і обсмаженої цибулі з морквою.

88


Заправляємо салат майонезом.

99


Подаємо до столу.

1010


Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок