Курячі стегна в листковому тісті



Курячі стегна в листковому тісті


Дуже смачна страва з курячих стегон в листковому тісті. Готується просто елементарно, а виглядає дуже виграшно, можна і в будні використовувати для смачної вечері, а можна і гостям на святковий стіл подати. Спеції можна використовувати будь-які за вашим смаком, але намагайтеся ними не зловживати, щоб не забивати натуральний курячий смак, а лише підкреслювати його.

Інгредієнти:
8 курячих стегон (можна гомілки);
8 скибочок сиру;
1 зубчик часнику;
сіль;
перець;
спеції за смаком (у мене щіпка сушеного чебреця);
400-500 г листкового тіста (бездріжджового);
яйце для змащування;
кунжут для посипання.

1

 

Приготування курячих стегон.


Курячі стегна помити і ретельно просушити паперовими рушниками. Також можна використовувати і курячі гомілки, приготування буде таким же. Посолити, поперчити, натерти подрібненим часником і чебрецем (або будь-якими спеціями за вашим смаком).

2


Листкове тісто розморозити. На посипаному борошном столі злегка розкачати тісто в одному напрямку по довжині. Порізати тісто на смуги шириною 1,5 см.

3


Під шкіру на кожному стегні акуратно вкласти по скибочці сиру.

4


Обмотати кожне стегно смужками тіста (приблизно 5-6 оборотів).

5


Викласти стегна на деко.

6


Змастити злегка збитим яйцем за допомогою пензлика. Посипати кунжутом (я посипала білим і чорним кунжутом). Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, готувати приблизно 40-50 хвилин або до рум'яного кольору тіста і повної готовності м'яса.

7


Готово.

8


Можна подавати, як з простим овочевим салатом, так і з більш ситним гарніром, наприклад, картоплею. Ніжне соковите куряче м'ясо в апетитному листковому тісті мало кого може залишити байдужим, так як це дуже смачно!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок