Картопляні човники з ковбасою



Картопляні човники з ковбасою


Картопля - улюблений усіма продукт. А якщо ще й з хрусткою скоринкою, просоченої начиненою соковитою ковбаскою з морквою!

Інгредієнти:
картопля – 3-4 шт.;
ковбаса – 100 г;
морква –1 шт.;
сало (свинина);
сіль.

Приготування картопляних човників.


З картоплі тонким шаром знімаємо шкірку. Промиваємо водою. Розрізаємо кожну картоплину навпіл. Заливаємо фільтрованою водою. Ставимо на вогонь, готуватися до напівготовності. Після закипання варити хвилин 10.

11


Займемося приготуванням начинки. Нарізаємо ковбасу на маленькі, тоненькі шматочки-кубики. Візьмемо сало свинини і також наріжемо маленькими шматочками.

22


Шаткуємо на тертці моркву, вже очищену від шкірки і промиту водою. Трохи присолимо.

33


Прогріваємо сковороду. Викладаємо шматочки сала. Ставимо на дуже маленький вогонь, щоб сало поступово топилося, виділяючи жир.

44


Слідом викладаємо терту моркву. Злегка обсмажуємо (до м'якості).

55


Потім поміщаємо в зажарку шматочки ковбаси. Тушкуємо в жирі буквально дві хвилини.

66


Напівготову картопля остуджуємо. Потім у кожної половинки вирізаємо серединку м'якушки так, щоб сформувати подобу човника зі стінками.

77


Заповнюємо утворену порожнечу, раніше приготовленою начинкою з ковбаси. Зверху збризкуємо картопляні човники оливковою олією.

88


Викладаємо човники з ковбасою на деко з пергаментом. Духовку розігріваємо заздалегідь до 200 градусів. Запікаємо 30 хвилин.

99


Запечені апетитні картопляні човники порадують вашу родину смаком і підніме всім настрій свої виглядом.

1010


Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок