Відкрити категорії

Курячі ніжки в духовці


Курячі ніжки в духовці


На замітку всім, хто не любить довго возитися біля плити. Або просто у вас дуже мало часу на приготування вечері, як це було вчора ввечері у мене. У цьому та інших випадках завжди можна приготувати курячі ніжки в духовці, так як це не вимагає ані багато часу, ані сил.

Інгредієнти для курячих ніжок у духовці:
1 кг курячих ніжок;
50 г майонезу;
3-4 столових ложки рослинного масла;
сіль і перець за смаком;
листя салату для подачі на стіл.

Приготування курячих ніжок у духовці.


Курячі ніжки, вони ж гомілки, потрібно розморозити, якщо вони були замороженими. Для цього можна просто залишити їх при кімнатній температурі на кілька годин. Я дістаю їх з морозильного відділення холодильника вранці, якщо збираюся готувати увечері. Обов'язково промити теплою водою.

11

Рекламний блок
Посолити і поперчити ніжки. Розподілити рівномірно руками спеції, щоб ніде не було пересолене або переперчене.

22


На сковороду або деко наливаю соняшникове (або інше рослинне) масло. Викладаю ніжки на сковорідку.

33


На кожну ніжку кладемо трохи майонезу.

44


Потім рівномірно намазати майонез по поверхнях гомілок. Духовку розігріваємо до температури 200 градусів Цельсія і відправляємо ніжки випікатися приблизно на сорок хвилин. Випікати до готовності. Щоб зрозуміти, приготувався птах чи ні, досить проткнути виделкою в декількох місцях. Якщо сік буде світлим, значить курка готова.

55


Можна викласти гіркою курячі ніжки на листя салату і подавати до вечері. На гарнір підійдуть будь-які овочі або макаронні вироби.

66


Практично в будь-яких варіаціях виходить чудово. Приємного смаку!

Рекламний блок
Курячі ніжки в духовці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com