Швидка закрита піца на сковороді



Швидка закрита піца на сковороді


Приготувати піцу не складе труднощів для будь-якої хазяєчки. Тема ця настільки популярна, що у кожного з вас знайдеться не один рецепт приготування цієї італійської випічки. Думаю, ви й самі вигадували рецепти піци, виходячи зі своїх переваг і наявних продуктів.

Ось і у мене з'явився новий цікавий рецепт приготування закритої піца на сковороді. Ви скажіть, що я завжди кажу, що рецепт смачний і цікавий. І ви будете праві, але частково.

Сьогоднішнє блюдо з розряду повсякденних, швидких і простих. Піцу люблять багато, тому не буде зайвим записати рецепт приготування швидкої закритої піца на сковороді. Готувати ми її будемо на кефірному тісті.

Інгредієнти:
— 1 склянка кефіру або кислого молока;
— 1 яйце;
— 3 ст. л. майонезу;
— 1 ч. л. харчової соди;
— борошна скільки візьме тісто;
— щіпка солі;
— рослинна олія для смаження.

Для начинки можна використовувати:
— шинку;
— корейську моркву;
— консервовану кукурудзу;
— свіжі томати;
— твердий сир.

Спосіб приготування піци на сковороді.


Змішуємо кефір (або кисле молоко) з яйцем і майонезом.

11


Додаємо харчову соду і щіпку солі.

22


Поступово засипаємо борошно і замішуємо м'яке еластичне тісто, яке не буде липнути до рук.

33


Тісто ділимо на частини. Кожну з них розкочуємо качалкою діаметром вашої сковороди.

44


На корж тіста товщиною близько 0,5 см викладаємо корейську моркву.

55


Зверху морквини викладаємо брусочки шинки.

66


Робимо шар з консервованої кукурудзи і кружечків томатів.

77


Зверху викладаємо тонкі шматочки твердого сиру (у мене домашній сир у виноградному листі).

88


Зверху викладаємо ще один корж тіста. Краї защипуємо пальцями або за допомогою виделки.

99


Смажимо закриту піца на сковороді з двох сторін в невеликій кількості рослинного масла. Кількість піц залежить від величини вашої сковороди. Приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок