Олів'є з яблуками і ковбасою



Олів'є з яблуками і ковбасою
Нещодавно вирішила поекспериментувати, і звичний склад знаменитого Олів'є доповнила яблуками. Смак у підсумку придбав особливу родзинку.

Інгредієнти:
велике яблуко - 1 шт.;
картопля - 300 г;
горошок консервований - 150 г;
огірки солоні - 3 середніх;
ковбаса докторська - 200 г;
яйця курячі - 3 великих;
цибулина невелика - 1 шт.;
майонез - за смаком;
сіль - за смаком.

Спосіб приготування Олів'є.


Необхідно підготувати:

1

1. Заздалегідь відварити (окремо) картоплю і яйця. Остудити.2. Ковбасу (бажано без шматків жиру) порізати дрібними, однаковими шматочками.

2

3. Яйця подрібнити ножем.

3

4. Розрізати кожну картоплину на дрібні кубики.

4

5. Лук порубати.

5

6. Солоні огірочки покришити.

6

7. Приготувати горошок. Рідину обов'язково злити.

7

8. Яблуко нарізати на невеликі шматки (шкірку залишити).

8

9. Все скласти в досить містку чашу. Зручніше відправляти туди кожен компонент одразу після подрібнення.

9

10. Додати сіль, майонез. При бажанні можна трохи приправити чорним перчиком (меленим). Добре перемішати.

10

Олів'є з яблуками добре просочиться і стане максимально смачним, якщо після виготовлення постоїть у прохолодному місці хоча б дві години. Не рекомендується використовувати занадто кислі фрукти. Тут гармонійно вписуються солодкі яблука з ніжною, тонкою шкіркою. На стіл можна подавати в загальній, великій салатниці, або взяти невелику піалу (не дуже глибоку), наповнити її до країв, трохи утрамбувати салат. Після чого зверху поставити плоске блюдо (в якому буде подаватися салатик) і обережно перевернути. У результаті повинна вийти ось така красива гірка.

11

Для цієї мети ще підійдуть широкі чашки для чаю або невеликі пластикові форми (від салату з морської капусти і т. д.).




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок