Салат з капустою



Салат з капустою


Свіжі овочі містять цінні речовини, що допомагають підтримувати здоров'я, енергію організму. Це важливо особливо в цей час року.

Пропоную повсякденний, простий і доступний для кожного з нас салат з капусти (в моєму випадку, білокачанної, але можна використовувати і пекінську. А до вечері - це чудовий варіант, коли після трудового дня не хочеться сильно «ламати голову» над приготуванням ситних страв. Чудовим гарніром до нього буде відварена картопля, запечена риба або м'ясо.

Салат готується так швидко, що у вас обов'язково залишиться час на перегляд телевізора, на спілкування з сім'єю або заняття улюбленою справою. Та й взагалі, просто розслабитися і відпочити.

Інгредієнти:
- білокачанна капуста;
- свіжа морква - 1-2 шт.;
- яйця - 2 шт.;
- сіль, перець за смаком;
- приправа для салату (на ваш вибір);
- майонез або сметана для заправки.

Як приготувати салат з капусти.


Яйця миємо, відварюємо круто. Охолоджуємо в холодній воді.

11


Капусту дрібно шаткуємо.

22


Посипаємо сіллю. Тепер необхідно її пом'яти руками, щоб вона стала м'якше і просочилася сіллю. Якщо для салату ви використовуєте пекінську, то цю процедуру можна пропустити, просто посоливши. Відправляємо в салатник.

Моркву очищаємо, натираємо на тертці.

33


З'єднуємо з капустою.

44


Перчимо за смаком. Я додавала ще спеції для салату, але це на ваш розсуд.

55


Яйця очищаємо від шкаралупи. Нарізаємо на шматочки і перемішуємо в салатнику з овочами.

66


Готовий салат з капусти заправляємо майонезом.

77


Я люблю шкідливий магазинний майонез, тому використовувала його. Ви можете вільно замінити на сметану. Для гарніру відварюємо картоплю. Легка і швидка вечеря готова.

Приємного смаку.




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок