Вареники з м'ясом



Вареники з м'ясом


Пісний птах, соковита свинина або яловичина, а також м'ясо кролика підходять для начинки наших вареників. У практично заварне тісто не кидають сіль, тому ласуни можуть сміливо експериментувати з ягодами, сиром і фруктами.

Гладкі, злегка ковзні, ситні і шалено смачні вареники з м'ясом - страва дійсно домашньої кухні, створює за столом теплу, «душевну» атмосферу.

Інгредієнти:
борошно - 450 г;
подрібнене варене м'ясо - 300-350 г;
цибуля - 1 шт.;
рослинне масло - 5 ст. л.;
сіль, чорний перець, зелень.

Як приготувати вареники з м'ясом.


Заздалегідь відварюємо м'ясо, остуджуємо, перекручуємо, змішуємо з меленими спеціями за смаком, а також обсмаженим до золотистого кольору на олії цибулею. Частина пасерування залишаємо для подачі апетитної страви. Перемішуємо всі складові - начинка готова!

11


У просторій мисці змішуємо борошно і 220 мл крутого окропу.

22


Слідом вливаємо 4 ст. л. рафінованої олії та оперативно, але акуратно, щоб не обпектися, замішуємо тісто. Дозування борошна і води розрахувати дуже просто. На дві частини борошна тут йде одна частина окропу, плюс можлива жменька борошна.

33


При необхідності підсипаємо борошно, домагаючись м'якої, ніжної текстури. Робота з цим «слухняним», легким тістом - задоволення для пекаря!

44


Скачуємо довгасту заготовку, яку розрізаємо брусками однакового розміру. Розкачуємо кожен шматочок круглим коржем завтовшки близько 2-3 мм.

55


По центру мініатюрних пластів викладаємо гіркою м'ясну начинку.

66


Скріплюємо пальцями краї борошняної основи, ховаючи м'ясо всередині, для надійності стиків ліпимо своєрідну «косичку».

77


Відварюємо наші вареники, завантаживши в закипілу і підсолену воду - після спливання даємо проваритися ще 1-2 хвилини.

88


Подаємо домашні вареники з м'ясом полив маслом з обсмаженою цибулею, присипавши улюбленою зеленню.




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок