Буряковий салат



Буряковий салат


Буряковий салат з чорносливом, волоським горіхом і буряком багатий вітамінами, білками, жирами та клітковиною.

Інгредієнти:
Червоний буряк - 1 кг,
Чорнослив - 100 г,
Горіхи (ядро) - 100 г,
Оливкова олія - 2 ст. л.,
Сіль, цукор,
Часник - пару зубчиків.

Як приготувати буряковий салат.

Буряк необхідно добре помити. Залити водою, додати столову ложку цукру і поставити на вогонь.

Варити до готовності на повільному вогні. Чим менший буряк, тим швидше він звариться. Крім того маленькі плоди буряка завжди смачніші від великих.

1



Поки буряк вариться. Чорнослив потрібно добре помити. Залити окропом. Залишити на кілька хвилин розм'якшуватися.

2



Готовий буряк охолодити. Порізати його на невеликі шматочки.

3



Волоські горіхи дуже добре перебрати, щоб не потрапила шкаралупа і лушпиння. Трохи порубати.

4



Чорнослив порізати. Не дуже дрібно.

55



Скласти всі інгредієнти разом. Посолити. Заправити оливковою олією, вона дуже добре смакує з цим салатом. Звичайно, можна використовувати для заправки ще і соняшникову олію чи навіть сметану або майонез..

66



За смаком можна додати часник, але це не обов'язково.
Добре перемішати. Прикрасити.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок