Яловича грудинка з гарбузом



Яловича грудинка з гарбузом


Інгредієнти:
600-800 г яловичої грудинки;
500 г гарбуза;
4 маленькі цибулини або 2 великі;
400 г рубаних помідорів у власному соку;
1 невеликий пучок петрушки;
3 ст. л. соєвого соусу;
2 ст. л. негострої гірчиці;
щіпка коричневого цукру;
оливкова олія;
сіль, мелений чорний перець.

Як приготувати.
1. Ножем зріжте з грудинки зайвий жир і всі плівки. Наріжте м'ясо великими порційними шматками. Посоліть його і поперчіть, дайте полежати 15 хвилин, потім обсмажте в невеликій кількості олії до рум'яної скоринки на сковорідці. Готові шматки перекладайте у форму для запікання.

11


2. Цибулю очистіть, не видаляючи основу, щоб при розрізуванні цибулина не розвалилися. Розріжте їх уздовж ножем на 4-6 частин, швидко обсмажте в тій же сковороді, де смажилося м'ясо, і перекладіть до м'яса.

22


3. Гарбуз очистіть, великими шматками, наріжте на малій обробній дошці. Покладіть до м'яса. Петрушку порубайте в подрібнювачі.

33


4. Влийте помідори разом з рідиною в подрібнювач. Додайте 0,5 склянки води, пару ложок олії, соєвий соус, гірчицю, петрушку, цукор, сіль і перець. Закрийте і збийте все разом до однорідності.

44


5. Залийте м'ясо з цибулею і гарбузом томатною сумішшю. Накрийте кришкою. Запікайте при 170 °С 1 г.

55


6. Щипцями переверніть шматки м'яса. Якщо рідини залишилося зовсім мало, долийте води. Знову закрийте кришкою і запікайте м'ясо ще 1 ч.

66



Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок