Жульєн з курячої печінки



Жульєн з курячої печінки


Інгредієнти:
Печінка куряча - 500 г.,
Гриби - 500 г.,
Цибуля ріпчаста - 2 шт.,
Масло оливкове,
Сир твердий - 200 г.,
Сметана і майонез по дві ст.л.,
Перець, сіль.

Спосіб приготування:
Порізати цибулю і обсмажити тільки до прозорості на оливковому маслі. Додати порізану печінку і довести до напівготовності.

фото 1фото 1



Додати нарубані гриби, також просмажити. Посолити та приперчити.

фото 2фото 2



Майже готову страву скласти в горщечки та присипати натертим на крупній терці сиром.

фото 3фото 3



Змазати майонезом. Та відправити для запікання у духовку.

фото 4фото 4



Через 15-20 хвилин страва готова до вживання.

фото 5фото 5



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок