Фарширований короп



Фарширований короп


Інгредієнти:
Короп - 2 шт. по 700 г.,
Гриби - 300 г.,
Гречка - 200 г.,
Сметана - 2 ст.л.,
Масло вершкове - 50 г.,
Сухарі панірувальні,
Цибуля - 1 шт.,
Сіль та перець.

Спосіб приготування:
На вершковому маслі обсмажуємо гриби до повної готовності (білі, лисички, печериці і т.і.) і кубики цибулі.

фото1фото1



І тут же відварюємо до напівготовності гречку, присоливши. Змішуємо гречку з грибами.

фото2фото2



Чистимо та добре вимиваємо коропів. Начиняємо черево гречано-грибною кашею. Зашиваємо, щоб начинка не вивалювалась.
Вкладаємо рибу на лист черевом вниз. Можна рибу обмазати сметаною чи обваляти у сухарях.

фото3фото3



Запікати рибу при 180 градусах близько 40 хвилин.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок