Варення абрикосове з горіхами



Варення абрикосове з горіхами


Інгредієнти:
на 1 кг абрикосів,
0,7-0,8 кг цукру,
100 г очищених ядер волоських горіхів.

Спосіб приготування:
Абрикоси вимити і дати стекти воді. Вийняти кісточки.

Варення абрикосове з горіхами



Викласти в миску, засипати цукром і дати настоятися протягом 6 год.

Варення абрикосове з горіхами



Коли з'явиться сік, поставитие на повільний вогонь і варити до повного розчинення цукру (якщо здасться, що соку недостатньо, влити неповну склянку кип'яченої води, продовжуючи варити).

Варення абрикосове з горіхами



Горіхи нарізати не дуже дрібно. Додати у варення.

Варення абрикосове з горіхами



Коли варення добре закипить, обережно помішати та відставити його на кілька годин до повного охолодження.

Варення абрикосове з горіхами



Потім повторити процес варіння, довести варення до готовності, розкласти гарячим по банкам і відразу ж закатати.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок