Варення з антонівки



Варення з антонівки


Інгредієнти:
Яблука - 1 кг. (сорт антонівка),
Цукор - 800 гр.(600 грам засипати сирі яблука, 200 грам - у друге варіння),
Кориця - за смаком.

Спосіб приготування:
Яблука помити і обсушити.

Варення з антонівки



Порізані скибочками яблука засипаємо цукром (600 гр) і залишаємо на ніч, щоб яблука дали сік.

Варення з антонівки



Довести варення до кипіння і варити 5 хвилин. Залишити настоюватися на 4-8 годин.

Варення з антонівки



Додати цукор, що залишився і поварити ще 2 рази - довести до кипіння і настоювати 4 години. Доварити до готовності, додати корицю.

Варення з антонівки



Готове варення розкласти по банках.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок