Відкрити категорії

Вареники з чорною смородиною


Вареники з чорною смородиною


Інгредієнти:
для тіста:
Борошно - 430г
Вода - 200мл

Рекламний блок
Сіль - 1/8 ч. л.
Рослинна олія - 3 ст. л.

для начинки:
Чорна смородина ~ 300-350г
Цукор - 150г
манна крупа

Приготування:
Приготувати тісто для вареників: у теплій воді розчинити сіль, борошно просіяти. У борошно додати воду з сіллю і рослинне масло, замісити тісто, загорнути в харчову плівку і залишити на годину.

Приготувати начинку: чорну смородину перебрати, відокремити від гілочок, промити, добре обсушити, змішати з цукром (ягоди не м'яти).

Тісто розкачати в тонкий пласт товщиною в 1 мм, вирізати кружки діаметром ~ 6-7 см, на кружки викласти трохи начинки, злегка посипати манною крупою, краї вареника з'єднати і добре защипати. Зліплені вареники розкладати на поверхні, добре посипаній борошном.

Варити вареники в киплячій підсоленій воді 5-7 хвилин після спливання, подавати можна зі сметаною або збитими вершками.

Смачного!

Рекламний блок
Вареники з чорною смородиною


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Катя
Мені 11 років. Мама не мала часу, щоб показати, як робити вареники з смородини. А в нас вона вже достигла. Коли нікого не було я вирішила попробувати зробити їх. Коли в дома всі були, якраз зварилися мої вареники. Усі скуштували та всім сподобалось. Тепер я роблю вареники щотижня. Мені це подобається.
фото
admin
Катя, ты дуже ВЕЛИКИЙ молодець. Бажаємо тобі кулінарних відкритів. Заходь частіше до нас в гості =)
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com