Вареники з квашеною капустою



Вареники з квашеною капустою


Квашена капуста відмінно підходить у вигляді начинки для вареників. Її можна попередньо обсмажити в рослинній олії з цибулею, а можна використовувати в такому варіанті, який я сьогодні вам пропоную. Виходить смачно, хрустко і капустяно.

Блюдо сміливо можна їсти зі сметаною, або ж полити вершковим маслом.

Ліплення займає небагато часу, залежить від кількості вареників, яку ви хочете отримати: у мене пішло всього 30 хвилин з урахуванням замісу тіста. На варку — 7 - 10 хвилин.

Інгредієнти:
яйце — 1 шт.;
вода — 1 ст.;
сіль — 0,5 ч. л.;
борошно — приблизно 3 ст. (може трохи більше);
капуста квашена для начинки - 300 г;
цибуля ріпчаста — 0,5 цибулини;
масло рослинне — 1-2 ст. л.

Приготування вареників з квашеною капустою.


Тісто для вареників готується з води, яйця і борошна. Розбиваємо яйце в миску, солимо.

11


Додаємо звичайну питну холодну воду. Розмішуємо.

22


Всипаємо борошно.

33


Намагаємося тісто дуже добре промісити, щоб вареники легко ліпилися і не розварювалися при варінні. Замішуємо круте тісто.

44


Квашену капусту перед застосуванням промиваємо в холодній воді (на ваш розсуд).

55


Ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо. Відправляємо до квашеної капусти.

66


Додаємо рослинне масло і перемішуємо. Тісто ділимо на шматочки, з яких розкачуємо рівномірні коржі.

77


Начинку викладаємо, тісто зліплюємо. Вареник готовий.

88


Якщо ви не збираєтеся в даний момент готувати вареники, то поміщаємо їх у морозильну камеру. Для цього викладаємо їх на плоску дошку, застелену поліетиленовим мішечком або посипану борошном.

99


В іншому випадку, вареники відварюємо в киплячій солоній воді, можна з додаванням будь-яких приправ. Час приготування приблизно 10 хвилин.

1010


Приємного смаку.




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок