Шоколадно-вишневі вафлі


Інгредієнти:
Борошно ~ 270 г
Сода - 1\4 чайної ложки
Розпушувач - 2 чайні ложки
Сіль - щіпка
Оцет - 1 столова ложка
Какао - 10-15г (~ 2-3 столові ложки)
Яйце - 2 штуки
Молоко ~ 200 мл
Рослинна олія - ​​2 столові ложки
Мед - 2 столові ложки
Пюре із замороженої або свіжої вишні ~ 3 \ 4 склянки

- Переглянути -
Переглянуло: 4706   |  Коментарів 0

Shefkuhar.com.ua

Вафельниця кулінарні рецепти.

Вафлі - особливий різновид печива, тонкі пластинки з відбитком комірчастої структури. Вафлі випікаються з рідкого збитого тіста в спеціальних формах - вафельниці. Домашні вафлі випікають не тільки для самостійного вживання, але і в якості основи для більш складних виробів - вафельних тортів, трубочок, розеток з начинкою та ін. У залежності від подальшого використання готують хрусткі вафлі або м'які. Ті, хто шукає рецепти приготування вафель для електровафельниці, знайдуть на нашому сайті.