Українська кухня кулінарні рецепти.
Українську кухню ні з якою іншою не сплутаєш. Вона має якісь свої, особливі традиції. Тут можна знайти їжу на будь-який вимогливий смак. Всі, хто приїжджає в Україну, напевно попоїли знаменитого борщу чи куліш з юшкою. Улюблена їжа українців і гостей - яловичина, шпигована буряком, голубці з м'ясом, м'ясні запіканки і крученики волинські.
Українські кулінари просто обожнюють додавати в страви, які готують, часник. Він завжди служив як головна і гостра приправа, що надає особливого смаку і запаху їжі. Для української кухні дуже характерні і страви з риби. Місцеві кулінари люблять приготувати січеники з риби, кульки з рибними биточками, рибу з капустою і з сиром.
Обожнюють готувати в Україні овочеві страви. Особливо популярна їжа тут - так звана толченка, або січеники і крученики з картоплі, завінец з картоплі і капусти і інші. Кулінари готують і страви з буряка - це і бурякова ікра, битки і оладки з буряка, буряк з начинкою. Знаменита українська кухня і страви з круп, кукурудзи, з бобових, з макаронних виробів і з пшеничного борошна - пампушок, гречаники, вергунів. А вареники та галушки взагалі стали воістину національними стравами, які всім подобаються.
Щедра українська кухня і солодкими стравами. Тут люблять приготувати фруктові, ягідні салати, узвари, киселі і пенікі, сніжки. Готують напої з вишні, з яблук і груш, зі смородини та кавунів. Маса українських страв близькі за назвою, та й за своїм складом польської та словацької кухонь.
Ну а сало - це взагалі найулюбленіша їжа в рецептурі страв національної кухні.
Українські кулінари просто обожнюють додавати в страви, які готують, часник. Він завжди служив як головна і гостра приправа, що надає особливого смаку і запаху їжі. Для української кухні дуже характерні і страви з риби. Місцеві кулінари люблять приготувати січеники з риби, кульки з рибними биточками, рибу з капустою і з сиром.
Обожнюють готувати в Україні овочеві страви. Особливо популярна їжа тут - так звана толченка, або січеники і крученики з картоплі, завінец з картоплі і капусти і інші. Кулінари готують і страви з буряка - це і бурякова ікра, битки і оладки з буряка, буряк з начинкою. Знаменита українська кухня і страви з круп, кукурудзи, з бобових, з макаронних виробів і з пшеничного борошна - пампушок, гречаники, вергунів. А вареники та галушки взагалі стали воістину національними стравами, які всім подобаються.
Щедра українська кухня і солодкими стравами. Тут люблять приготувати фруктові, ягідні салати, узвари, киселі і пенікі, сніжки. Готують напої з вишні, з яблук і груш, зі смородини та кавунів. Маса українських страв близькі за назвою, та й за своїм складом польської та словацької кухонь.
Ну а сало - це взагалі найулюбленіша їжа в рецептурі страв національної кухні.