Тістечка Еклери



Тістечка Еклери


Інгредієнти:
Тісто:
Борошно пшеничне 1 ст.
Яйця курячі 3 шт.
Масло вершкове 100 г
Вода кип'ячена 0.2 л
Сіль 1 ч. л.

Начинка:
Згущене молоко 500 г
Горіхи волоські 150 г
Ізюм світлий 100 г

Помадка:
Какао порошок 2 ч. л.
Сметана 2 ст. л.
Цукрова пудра 30 г
Масло вершкове 50 г.

Спосіб приготування:
Для приготування заварних еклерів візьмемо: яйця, борошно, вершкове масло, а для начинки згущене молоко, родзинки та волоські горіхи.

У каструлю влити воду, покласти 1 ч. л. солі, вершкове масло і довести до кипіння.

Тістечка Еклери



Додати просіяне борошно.

Тістечка Еклери




Мішати до зникнення грудок, не знімаючи з вогню 2-3 хвилини.

Тістечка Еклери



Отримане тісто остудити до 70 ˚ С і ввести по одному яйцю - повинна вийти однорідна маса без грудочок.

Тістечка Еклери



Змастити деко вершковим маслом і через корнетики або кондитерський мішок відсадити тісто для еклерів.

Тістечка Еклери



Випікати в розігрітій духовці до 180 ˚ С 30 хвилин.

Тістечка Еклери



Приготувати начинку - змішати згущене молоко, порізані волоські горіхи, промитий і просушений ізюм.

Тістечка Еклери



На кожному еклері робимо надріз. Виходить отвір для начинки.

Тістечка Еклери



Через кондитерський мішок або через пакет з цупкого паперу вводимо начинку в тістечко.

Тістечка Еклери



Для прикраси тістечок еклерів готуємо помадку - змішуємо на повільному вогні сметану, какао, цукрову пудру і в кінці додаємо вершкове масло.

Тістечка Еклери



Через мішок або пакет з дуже тоненькою дірочкою поливаємо еклери помадкою.

Тістечка Еклери



Смачного!

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/pirozhnye-eklery




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок