Тістечка Персики



Тістечка Персики


Насолоджуйтесь! Спочатку я була здивована, як просто робляться ці тістечка, так що не бійтеся і спробуйте їх приготувати.

Інгредієнти:
Для печива:
— 400 г вершкового масла;
— 300 г цукру;
— 4 яйця;
— 1 чайна ложка ванілі;
— 1,5 кілограма борошна;
— 2 чайні ложки розпушувача.

Для начинки:
— 250 г м'якого вершкового сиру (маскарпоне);
— 400 мл соусу «Дульсе де Лече» (згущене молоко);
— 1/2 столової ложки рому;
— 300 г подрібненого печива (крихта).

Для прикраси:
— свіжа м'ята.

Для жовтих/помаранчевих «персиків»:
— 1 склянка молока;
— 50 крапель жовтого харчового барвника;
— 2 краплі червоного харчового барвника.

Для червоних «персиків»:
— 1 склянка молока;
— 20 крапель жовтого харчового барвника;
— 60 крапель червоного харчового барвника.

Приготування тістечок Персики.


Спочатку розігріла духовку до 180 градусів. Застелила деко листом пергаментного паперу. Змішала міксером розм'якшене вершкове масло і цукор до однорідної м'якої консистенції.

11


Додала яйця і ваніль і перемішала все.

22


У маленькій мисочці змішала борошно і розпушувач. Потім додала цю суміш в тісто для печива і перемішала до однорідної маси.

33


За допомогою столової ложки сформувала з тіста кульки і виклала їх на деко, висланий пергаментним папером, на відстані 5 см один від одного.

44


Випікала в попередньо розігрітій духовці близько 10 хвилин. Круто! Печиво готове.

55


З допомогою невеликого ножа з тонким лезом (можна взяти ножа для масла) вирізала кружок з нижньої плоскої частини печива, залишивши верхню опуклу частину.

66


Виковиряла центральний вирізаний кружок. При цьому дуже важливо бути дуже уважною, оскільки печиво дуже крихке і може легко зламатися. Залишки від вирізаного печива зберегла – вони знадобляться трохи пізніше.

77

 

Начинка.


Змішала вершковий м'який сир (маскарпоне) і солодке варене згущене молоко до однорідного стану.

88


Влила ром і ще раз перемішала. Розламала відкладені на час залишки від печива.

99


Додала подрібнені залишки від печива в начинку і все ретельно вымешала.

1010

 

Збірка тістечок.


За допомогою маленької ложки заповнила серединки кожного печива, зачіпаючи і його краї.

1111


Склала два печива разом і злегка притиснула.

1212


Взяла три невеликі блюдця всипала в одне з них цукор, а в два інші влила підфарбоване молоко. Підбирайте колірну схему за своїм розсудом, у залежності від того, якими Ви хочете бачити тістечка. У списку продуктів вказала, скільки крапель барвника я використовувала, але можна зробити колір більш насиченим, додавши більше барвника.

1313


Якщо немає можливості придбати в магазині підходящий харчовий барвник, замість підфарбованого молока можна скористатися свіже вичавленими морквяним і буряковим соками. Занурила тістечко однією стороною в молоко, підфарбоване в жовтий колір, і опустила в цукор.

1414


Потім занурила те ж саме тістечко в молоко, підфарбоване в червоний колір, і знову опустила в цукор.

1515


Завдяки молоку цукор добре прилипає до тістечок. Помістила тістечка на деко, вистелений алюмінієвою фольгою, і поставила підсушитися протягом години. Колір стане більш яскравим і чітким.

1616


Прямо перед подачею на стіл прикрасила печива листочками свіжої м'яти, помістивши її в центрі кожного «персика».

1717


Приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок