Печінковий торт



Печінковий торт


Інгредієнти:
Печінка куряча 600 г
250 мл молока
Борошно пшеничне 200 г
Сіль ¾ ч.л.
Яйце куряче 3 шт.
Соняшникова олія рафінована 100 мл
Морква 200 г
Цибуля ріпчаста (100г) 2 шт.
Майонез 200 г
Кріп 25 г
Петрушка 25 г
Сир твердих сортів 50 г.

Спосіб приготування:
Печінку промити, видалити плівки.

Печінковий торт



Подрібнити в м’ясорубці або блендері.

Печінковий торт



Додати яйця, борошно, олію і сіль, молоко та добре перемішати. Вийде рідке тісто, як на млинці.

Печінковий торт



На розігріту сковороду наливати ополоником тісто як на млинці, обсмажити з двох сторін.

Печінковий торт



Моркву натерти на тертці, порізати півкільцями цибулю, все посолити і обсмажити овочі в рослинному маслі до золотистого кольору. Залишити вихолоняти.

Печінковий торт



Підсмажені коржі нехай вихолонуть, потім брати по одному, змащувати майонезом і викладати шар цибулі з морквою, потім накривати наступним.

Печінковий торт



Останню корж злегка змастити майонезом і посипати дрібно нарізаною зеленьюі сиром.

Печінковий торт



Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок