Торт вишневий каприз



Торт вишневий каприз


Інгредієнти:

Тісто:
250-300 г борошна,
100 г крохмалю,
150 г цукру,
200 г шоколаду,
200 г вершкового масла,
7 яєць,
100 г печива крекери (крихти),
2 чайні ложки ванільного цукру,
2 чайні ложки розпушувачу.

Крем:
500 г сметани
500 г вишні (консервованої або свіжої),
200 г цукру.


Спосіб приготування:
На паровій бані розтопити шоколад.

Торт вишневий каприз



Вершкове масло збити з цукром і ванільним цукром.

Торт вишневий каприз



Відокремити білки від жовтків, додати жовтки в масло, добре перемішати.

Торт вишневий каприз



Додати розтоплений шоколад і перемішати.

Торт вишневий каприз



Додати крохмаль і ретельно перемішати. Потім додати крекери, розпушувач та бороршно і добре перемішати.

Торт вишневий каприз



Збити добре яєчні білки.

Торт вишневий каприз



Додати яєчні білки у шоколад і акуратно перемішати.

Торт вишневий каприз



У форму, змащену маслом, вилити половину тіста.
Випікати при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин.
Випікати два торта, розрізати кожен торт навпіл, щоб отримати чотири коржа.

Торт вишневий каприз



Змішати сметану і цукор.

Видалити з вишні кісточки.

Торт вишневий каприз



Намазати корж сметанним кремом.

Зверху викласти другий корж і також змастити кремом.

Торт вишневий каприз



Рівномірним шаром викласти вишню.

Торт вишневий каприз



Поверх вишні вкласти корж і також змастити кремом.

Зверху накрити четвертим коржем.

Торт вишневий каприз



Зверху торт обмазати кремом, прикрасити вишеньками, в центрі насипати шоколадну стружку.

Торт вишневий каприз



Смачного!








Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок