Торт зебра



Торт зебра


Інгредієнти: 
Тісто:
Цукру 200 г
Вершкового масла або маргарину 200 г
Яєць 5 шт,
Сметани (10-15%) 500 г,
Борошна 300-350 г,
3 чайні ложки розпушувача,
3-4 столові ложки какао.
 
Крем:
Сметани 500 г
Цукру 200 г
2 чайні ложки ванільного цукру. 
 
Глазур:
Вершкового масла 100 г,
Молока 5 столових ложок,
Цукру 6-7 столових ложок
Какао 5 столових ложок.

Спосіб приготування:
Збити вершкове масло з цукром.

Торт зебра


    
Додайте яйця і збити знову. Додати вершки, перемішати.  Додати розпушувач для тіста і борошно. 

Торт зебра


   
Розділити тісто на дві частини, в одну з них додати какао і перемішати.

Торт зебра


    
Форму для випічки змастити маслом.

На центр форми влити 1-2 столові ложки тіста з какао.  

Торт зебра


  
Зверху на тісто з какао додати біле тісто (1-2 столові ложки). 

Торт зебра


   
Поверх білого тіста додати тісто з какао (1-2 столові ложки). 

Торт зебра


   
Поверх знову додаємо 1-2 столові ложки білого тіста.  

Торт зебра


  
І так до тих пір поки не закінчиться тісто. 

Торт зебра



Покласти тісто в духовку, розігріту до 180 градусів і випікати протягом 30-35 хвилин.
    
Збити вершки з цукром і ванільним цукром. 

Торт зебра


   
Випечений корж дістати з духовки і дати охолонути.
Розрізати на 2 коржі. 
Перший корж укласти на блюдо і промазати кремом. 

Торт зебра


   
Поверх першого коржа укласти другий корж. 

Торт зебра


   
Для підготовки глазурі, в каструлі розтопіть масло, додайте молоко, цукор, какао, довести до кипіння і варити, поки суміш не загусне. 
    
Обмазати весь торт готової глазур'ю.

Торт зебра


   
Посипати торт цукровою пудрою і прикрасити розтопленим шоколадом. 

Торт зебра



Смачного!   




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Оля
треба пробувати
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок