Йогуртовий торт



Йогуртовий торт


Інгредієнти:
Корж:
Печиво пісочне 200 г
Масло вершкове 70 г.

Начинка:
Йогурт 500 мл
Ківі 4 шт.
Банани 2 шт.
Цукор 70 г
Сік лимонний 1 ст. л.
Вода кип'ячена 0.5 стак.
Желатин 4 ч. л.

Прикраса торта:
Ківі 2 шт.
Мигдальні пелюстки 40 г.

Спосіб приготування:
Для приготування торта візьмемо ківі, банани, цукор, густий йогурт, печиво, вершкове масло і мигдальні пелюстки для прикраси.

Печиво подрібнити в крихту і додати розм'якшене вершкове масло.
Перемішати все в однорідну масу.

Йогуртовий торт



Роз'ємну форму застелити пергаментом і викласти печиво в корж. Поставити заготівлю в холодильник на 30 хвилин.

Йогуртовий торт



Залити желатин 0,5 склянки води і залишити його розбухати на 25-30 хвилин.

Йогуртовий торт



4 ківі очистити і нарізати кубиками.
З'єднати ківі, лимонний сік і цукор.

Йогуртовий торт



Прогріти все на середньому вогні 2-3 хвилини, щоб ківі виділили сік, потім остудити.

Йогуртовий торт



У отриманий сироп влити желатин і йогурт.

Йогуртовий торт



Добре все перемішати.

Йогуртовий торт



На корж викласти 1-2 порізаних банана.

Йогуртовий торт



Потім залити все йогуртовою масою і поставити застигати в холодильник на 6 годин або на ніч.

Йогуртовий торт



Готовий торт вийняти з форми і акуратно видалити пергамент.

Йогуртовий торт



Прикрасити скибочками ківі і злегка обсмаженими мигдальними пелюстками.

Йогуртовий торт



Смачного!

 

Джерело:

http://webspoon.ru/receipt/jjogurtovyjj-tort




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок