Торт Чорний ліс



Торт Чорний ліс


Торт «Чорний ліс», який зветься також шварцвальдским, давно завоював визнання споживачів. Всі, хто коли-небудь його пробував, відгукуються про нього тільки самими втішними епітетами. Втім, Німеччина завжди славилася своєю випічкою і цей торт теж не виняток.

Класичний торт «Чорний ліс» є дуже вишуканим десертом , але, тим не менш приготувати його досить просто в домашніх умовах. Головне – запастися необхідними інгредієнтами і слідувати всім рекомендаціям, які ви можете знайти в нашому рецепті з покроковими фото. Цей торт з вишнею просто ідеально підійде для прикраси святкового столу, а також ви можете побалувати себе їм і свою сім'ю навіть в звичайний день.

Інгредієнти:
куряче яйце - 2 шт.;
рослинна олія - 50 мл;
борошно пшеничне - 140 г;
вишня - 240 г;
цукрова пудра - 70 г;
молоко - 160 мл;
цукор - 200 г;
какао-порошок - 50 г;
харчова сіль - 1/4 ч. л.;
вершки 35% жирності - 400 мл;
шоколадне посипання - 70 г.

Процес приготування торта.


Беремо зручну ємність для збивання, в ній цукор і збиваємо яйця до білої піни. Потім додаємо до них рослинне масло і молоко, але поки перемішувати їх не варто.

11


Тепер візьміть іншу ємність і в ній змішайте какао, борошно і розпушувач. Після цього потроху додайте суміш в ємність з молоком і яєчнею. Посоліть отриману масу.

22


Візьмемо звичайний кухонний віночок і ретельно перемішати масу до однорідного стану. Уважно слідкуйте, щоб не було грудочок.

33


Після того, як ви приготували тісто для бісквіта, візьміть форму для випічки, рясно змастіть її маслом і застелити пергаментом. Заливайте в неї тісто і ставте в духовку, попередньо розігріту до 170 градусів. Випікати потрібно близько 50 хвилин.

44


Після того, як бісквіт готовий, дістаньте його з духовки і дайте повністю охолонути. Горбок, який з'явиться після випікання, потрібно буде акуратно зрізати. Після цього бісквіт розрізаємо на 3 горизонтальні частини.

55


Вишні для начинки цього торта зазвичай використовують консервовані або замочені у спеціальному сиропі. Якщо у вас немає можливості придбати їх у магазині, то ви можете взяти свіжі або заморожені вишні, додати дві - три ложки цукру, трохи води і поставити на середній вогонь, доводячи до кипіння. Коли сироп википить – вишні готові.

66


Тепер беремо самий верхній корж, укладаємо на тарілку або піднос і покриваємо його верхню частину вишнями. Можете порізати або залишити цілими, це не грає особливої ролі.

77


Збийте з цукром вершки і кладіть їх поверх шару з вишнями. Після цього повторіть попередній крок ще два рази і простежте, щоб останній корж укладався дном догори.

88


Рештою вершками обмазуємо весь торт і прикрашаємо його шоколадною стружкою, після чого даємо йому час просочитися.

99


Ну ось і все.

1010


Традиційний німецький торт «Чорний ліс» готовий до вживання! Не треба далеко їхати, влаштовуйте чаювання прямо на своїй кухні.




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок