Відкрити категорії

Торт Чорний ліс


Торт Чорний ліс


Торт «Чорний ліс», який зветься також шварцвальдским, давно завоював визнання споживачів. Всі, хто коли-небудь його пробував, відгукуються про нього тільки самими втішними епітетами. Втім, Німеччина завжди славилася своєю випічкою і цей торт теж не виняток.

Класичний торт «Чорний ліс» є дуже вишуканим десертом , але, тим не менш приготувати його досить просто в домашніх умовах. Головне – запастися необхідними інгредієнтами і слідувати всім рекомендаціям, які ви можете знайти в нашому рецепті з покроковими фото. Цей торт з вишнею просто ідеально підійде для прикраси святкового столу, а також ви можете побалувати себе їм і свою сім'ю навіть в звичайний день.

Інгредієнти:
куряче яйце - 2 шт.;
рослинна олія - 50 мл;
борошно пшеничне - 140 г;
вишня - 240 г;
цукрова пудра - 70 г;
молоко - 160 мл;
цукор - 200 г;
какао-порошок - 50 г;
харчова сіль - 1/4 ч. л.;
вершки 35% жирності - 400 мл;
шоколадне посипання - 70 г.

Процес приготування торта.


Беремо зручну ємність для збивання, в ній цукор і збиваємо яйця до білої піни. Потім додаємо до них рослинне масло і молоко, але поки перемішувати їх не варто.

11


Тепер візьміть іншу ємність і в ній змішайте какао, борошно і розпушувач. Після цього потроху додайте суміш в ємність з молоком і яєчнею. Посоліть отриману масу.

22

Рекламний блок
Візьмемо звичайний кухонний віночок і ретельно перемішати масу до однорідного стану. Уважно слідкуйте, щоб не було грудочок.

33


Після того, як ви приготували тісто для бісквіта, візьміть форму для випічки, рясно змастіть її маслом і застелити пергаментом. Заливайте в неї тісто і ставте в духовку, попередньо розігріту до 170 градусів. Випікати потрібно близько 50 хвилин.

44


Після того, як бісквіт готовий, дістаньте його з духовки і дайте повністю охолонути. Горбок, який з'явиться після випікання, потрібно буде акуратно зрізати. Після цього бісквіт розрізаємо на 3 горизонтальні частини.

55


Вишні для начинки цього торта зазвичай використовують консервовані або замочені у спеціальному сиропі. Якщо у вас немає можливості придбати їх у магазині, то ви можете взяти свіжі або заморожені вишні, додати дві - три ложки цукру, трохи води і поставити на середній вогонь, доводячи до кипіння. Коли сироп википить – вишні готові.

66


Тепер беремо самий верхній корж, укладаємо на тарілку або піднос і покриваємо його верхню частину вишнями. Можете порізати або залишити цілими, це не грає особливої ролі.

77


Збийте з цукром вершки і кладіть їх поверх шару з вишнями. Після цього повторіть попередній крок ще два рази і простежте, щоб останній корж укладався дном догори.

88


Рештою вершками обмазуємо весь торт і прикрашаємо його шоколадною стружкою, після чого даємо йому час просочитися.

99


Ну ось і все.

1010


Традиційний німецький торт «Чорний ліс» готовий до вживання! Не треба далеко їхати, влаштовуйте чаювання прямо на своїй кухні.

Рекламний блок
Торт Чорний ліс


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Олеся
Скільки потрібно розпушувача? Вершки збивати з цукром чи цукровою пудрою?
фото
naumenko
Розпушувача потрібно пакетик, або 1 ч.л. соди погашеної оцтом, аба 1 ч.л. амонію. Вершки можна збивати як з пудрою, так і з цукром-піском, він в вершках розчинеться.
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com