Торт на новорічний стіл



Торт на новорічний стіл


Торт «Казка», рецепт приготування якого ви знайдете нижче, можна по праву вважати одним з найбільш підходящих десертів для новорічного вечора. Він має ніжний смак і аромат, виглядає дуже святково і не вимагає грандіозних кулінарних зусиль. Крем для начинки торта робиться дуже просто і надає нашій страві смак всіма улюблених цукерок «Рафаелло».

Новорічні свята завжди несуть нам масу позитивних емоцій! З року в рік господині всіх віків намагаються здивувати своїх гостей неймовірними кулінарними шедеврами і теплою атмосферою новорічного вечора. Ні для кого не секрет, що новорічні страви займають далеко не останнє місце в розпал свята.

Спробуйте зробити одного разу такий торт в домашніх умовах, і ви здивуєтеся, як просто створюється справжня смакота! А діти будуть в повному захваті від такого новорічного частування, ось побачите!

Інгредієнти:
куряче яйце - 3 шт.;
вода - 4 ст. л.;
цукор - 150 г;
ванілін - 1 упаковка;
борошно пшенична - 100 г;
крохмаль картопляний - 100 г;
кокосова стружка - 1-2 упаковки;
сир маскарпоне - 500 г;
згущене молоко - 1 банка;
цукрова мастика - для прикраси;
малина - за смаком;
полуниця - за смаком.

Процес приготування святкового тортика.


Для початку готуємо собі робоче місце, викладаємо перед собою всі необхідні інгредієнти. Уважно вибираємо посуд, в якому буде зручно збивати масу для коржів. В цей посуд розбиваємо яйця і додаємо воду, ретельно перемішуючи і збиваючи. Паралельно всі сухі продукти змішуємо між собою і додаємо в отриману масу, знову перемішуючи. Для цієї мети відмінно підійде звичайний кондитерський віночок. Якщо у вас є міксер — ще краще!

11


Далі вибираємо форму і змащуємо її маслом, щоб тісто не прилипало до країв. Якщо вас турбує, що тісто вийшло рідкуватим — нічого страшного, так має бути. Виливаємо отриману масу у форму і відправляємо в духовку на 20-25 хвилин. Температура в духовці повинна бути 200 градусів.

22


Поки запікається наше тісто, приступимо до створення крему. Збиваємо маскарпоне і поступово додаємо туди згущене молоко за смаком, продовжуючи збивати. Якщо ваш крем вийшов рідким, то можете додати один пакетик згущувача вершків.

33


Продовжуємо збивати крем до тих пір, поки не почнуть залишатися візерунки від міксера. Крем повинен бути густим.

44


Поки ми займалися кремом — наш корж випікся. Виймаємо його з духовки і даємо охолонути. Після цього корж розрізаємо на дві частини.

55


Рясно змащуємо поверхню нижнього коржа нашим кремом, не шкодуємо! Потім зверху викладаємо горіхи, малину або полуницю і накриваємо все це верхнім коржем. Верхній корж теж змащуємо кремом.

66


Коли з коржами закінчили, змастіть весь торт кремом, що залишилися зі всіх сторін, щоб не залишалося порожнього місця.

77


А тепер найцікавіше: приступаємо до декорування нашого торта. Для цього нам знадобиться цукрова мастика і невеликі зручні ножиці.

88


З мастики робимо конусоподібну фігуру і надрізаємо з усіх боків, щоб фігура нагадувала ялинку. З цієї ж мастики можна зробити і інші прикраси.

99


Посипаємо наш торт кокосовою стружкою з усіх боків, надаючи йому повітряний вигляд, і встановлюємо вже готові фігурки з мастики. Прикраси їстівні і дуже подобаються дітям!

1010


Торт «Казка» готовий і йому вже не терпиться прикрасити ваш новорічний стіл!

1111


Веселих свят і приємного смаку!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок