Швидкий сметанно-вишневий торт



Швидкий сметанно-вишневий торт


Десерт повинен бути не тільки смачним, але і швидким у приготуванні. Звичайно, коли є достатньо вільного часу і бажання, можна вибрати більш складний рецепт, але коли необхідно за лічені хвилини зробити смачний гарний тортик, подібні рецепти виявляються дуже до речі.

Вишнево-сметанний торт виходить не солодкий і не важкий. Хто любить солодкі торти, можна додати до сиропу зі сметаною трохи цукру.

Інгредієнти:
готові коржі для торта;
желе для торта;
сметана;
вишня консервована у власному соку;
кокосова стружка.

Швидке приготування торта.


Вишня консервована у власному соку, дозволяє уникнути в торті нудотно солодкого смаку, дає приємну кислинку.

11


Зливаємо сироп з вишні, додаємо до нього сметану, перемішуємо.

22


Сметану краще вибирати не жирну.

33


Коли суміш сиропу і сметани стане однорідною, можна приступати до виготовлення торта.

44


Корж поливаємо вишнево-сметанною сумішшю, розподіляємо по всій поверхні, чекаємо кілька хвилин, щоб вона вбралася.

55


Зверху викладаємо консервовану вишню.

66


Посипаємо кокосовою стружкою, яка вбере зайву рідину і надасть торту ніжний кокосовий смак.

77


Зверху викладаємо наступний корж і повторюємо все в тій же послідовності – вишнево-сметанний сироп, потім вишня, зверху кокосова стружка.

88


Верхній корж поливаємо сиропом і рясно посипаємо кокосовою стружкою.

99


Викладаємо зверху ягоди вишні – по краях щільно один до одного, в центрі – в довільному порядку.

1010


Заливаємо зверху гарячим желе для торту – воно дуже швидко застигає, тому краще заливати ще гарячою сумішшю, тоді воно встигає рівномірно розподілитися по всій поверхні торта. Бортик з ягід, який ми зробили заздалегідь, потрібен для того, щоб желе не стікало з торта.

1111


Желе для торту фіксує всі ягоди на поверхні торта, не дає їм впасти, надає торту гарний глянцевий вигляд.

1212


Якщо використовуються готові коржі для торта з перфорацією, як у нас, то торт можна нарізати відразу після застигання желе на поверхні.

1313


Завдяки цим дірочкам торт дуже швидко просочується, виходить м'яким і легким.

1414


Таким же чином можна зробити торт зі свіжою полуницею, виходить дуже красиво і смачно.

1515


Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок