Відкрити категорії

Торт Снікерс


Торт Снікерс


Сьогодні я хочу поділитися рецептом Снікерса, який я пекла до дня народження чоловіка. Варіацій цього рецепта багато, але найчастіше в основі торта шоколадний бісквіт, безе і крем з вареного згущеного молока.

Інгредієнти:
60 г вершкового масла;
1,5 чайної ложки соди;
1 чайна ложка солі;
280 мл молока;
250 г борошна;
2 яйця;
60 г рослинної олії;
300 г цукру;
55 г какао;
1 столова ложка оцту.

Для крему і прикраси:
- 100 г вершкового масла;
- 380 г (1 банка) вареного згущеного молока;
- 200 г смаженого арахісу.

Для коржа:
3 білка;
300 г цукру.

Приготування торта Снікерс.


Я почала з приготування шоколадного бісквіта. У каструлю відважила всі сухі інгредієнти. Тут не обійтися без ваг.

11


Все перемішала ложкою.

22


Після цього додала інші інгредієнти. Особливість цього рецепту в тому, що сода, оцет в тісто відправляються порізно: сода – з сухими інгредієнтами, а оцет з рідкими.

33

Рекламний блок
Перемішала все міксером, насадкою для тіста. Тісто переклала в роз'ємну форму і випікала близько 40 хвилин при 200 градусах.

44


Після я приступила до приготування безе. Збила три білки в пишну і стійку піну, поступово ввела в яєчну піну цукор по чайній ложці. Яєчно-цукрову піну я обережно переклала в роз'ємну форму того ж діаметру, що я використовувала для випічки бісквіта (20 см) і відправила на 2,5 години сушитися в духовку при 100 градусах.

55


Готовність безе я перевіряла зубочисткою. Корж повинен вийти сухим і злегка золотистим. І потрібно бути готовим до того, що для такого результату часу може піти до 3 годин. Все залежить від духовки.

66


Коли обидва коржа були готові і охололи, я приступила до приготування крему і складання торта. Для крему збила варене згущене молоко з м'яким маслом. З шоколадного бісквіта я зробила 2 коржа. Один корж поклала на блюдо, змастила кремом і смачно посипала арахісом.

77


Зверху виклала корж безе.

88


Його так само обмазала, не шкодуючи крему, і посипала арахісом.

99


Зверху знову поклала корж шоколадного бісквіта, змастила його кремом і посипала арахісом.

1010


Торт вийшов смачним: безе не було зайвої нудотності, а бісквіт був вологим, хоч я його і не просочувала. Приємного смаку! Це дуже смачно!

Рекламний блок
Торт Снікерс


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com