Торт Пінчер



Торт Пінчер


Якщо ви готуєтеся до знаменної події, приготуйте цей чудовий торт. Шоколадний, соковитий, не надто солодкий з горіховим смаком - він сподобається дітям і дорослим. Ви також можете додати свіжі або сухі фрукти або ягоди до нього. Іноді я прикрашаю коктейльними вишнями.

Інгредієнти:
Для тіста:
Яйця - 3 шт.;
Цукор - 200 г;
Сметана – 300 г;
Згущене молоко - 1 банка;
Харчова сода - 3 ч. л.;
Оцет - 1 ч. л.;
Ванільний порошок - 1-2 ч. л.;
Борошно - 450 г;
Сіль - 1/4 ч. л.

Для крему:
вершки густі - 300 г;
Сметана - 700 г;
Згущене молоко - 400 г;
Цукрова пудра - 1 скл.;
Волоські горіхи - 1 скл.;
Ізюм, журавлина, вишня - за смаком .

Для глазурі:
Цукор - 6 ст. л.;
Масло вершкове - 2 ст. л.;
Сметана - 4 ст. л.;
Какао-порошок - 2-3 ст. л.

Як приготувати торт Пінчер.


Підготуйте інгредієнти.

11


Міксером збийте яйця з цукром протягом 5-10 хвилин. Додайте сметану, згущене молоко, соду, розчинену в оцті і ванільний порошок.

22


Просійте борошно з какао-порошком.

33


Додайте в міксер, збийте до однорідності. Вилийте тісто порівну в 2 круглі форми, попередньо змазані маслом. Випікайте в духовці, розігріту до 180 градусів 25 хвилин. Готовність перевірити зубочисткою. Бісквіти охолодіть.

44


Збийте охолоджені вершки.

55


Змішайте сметану з рештою згущеним молоком, цукровою пудрою і ваніллю. Ви можете додати цукор за смаком. Потім перемішайте лопаткою обидві суміші.

66


Один бісквіт розріжте уздовж навпіл, другий наріжте невеликими кубиками.

77


Шари бісквіту змастіть підготовленим кремом і посипте подрібненими горіхами.

88


Решту крему змішайте з кубиками бісквіта і викладіть на торт. Надайте овальну форму і змастіть кремом, що залишився.

99


Приготуйте шоколадну глазур. Змішайте какао-порошок з цукром, додайте сметану і доведіть до кипіння. Готуйте на слабкому вогні кілька хвилин, поки не розчиниться цукор. В кінці додайте шматочок вершкового масла і перемішайте.

1010


Полийте гарячою глазур'ю торт. Остудіть і поставте в холодильник на кілька годин або на ніч. Це необхідно для того, щоб торт при нарізці на розвалювався.

1111


Приємного смаку.




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок