Відкрити категорії

Торт Пінчер


Торт Пінчер


Якщо ви готуєтеся до знаменної події, приготуйте цей чудовий торт. Шоколадний, соковитий, не надто солодкий з горіховим смаком - він сподобається дітям і дорослим. Ви також можете додати свіжі або сухі фрукти або ягоди до нього. Іноді я прикрашаю коктейльними вишнями.

Інгредієнти:
Для тіста:
Яйця - 3 шт.;
Цукор - 200 г;
Сметана – 300 г;
Згущене молоко - 1 банка;
Харчова сода - 3 ч. л.;
Оцет - 1 ч. л.;
Ванільний порошок - 1-2 ч. л.;
Борошно - 450 г;
Сіль - 1/4 ч. л.

Для крему:
вершки густі - 300 г;
Сметана - 700 г;
Згущене молоко - 400 г;
Цукрова пудра - 1 скл.;
Волоські горіхи - 1 скл.;
Ізюм, журавлина, вишня - за смаком .

Для глазурі:
Цукор - 6 ст. л.;
Масло вершкове - 2 ст. л.;
Сметана - 4 ст. л.;
Какао-порошок - 2-3 ст. л.

Як приготувати торт Пінчер.


Підготуйте інгредієнти.

11


Міксером збийте яйця з цукром протягом 5-10 хвилин. Додайте сметану, згущене молоко, соду, розчинену в оцті і ванільний порошок.

22

Рекламний блок
Просійте борошно з какао-порошком.

33


Додайте в міксер, збийте до однорідності. Вилийте тісто порівну в 2 круглі форми, попередньо змазані маслом. Випікайте в духовці, розігріту до 180 градусів 25 хвилин. Готовність перевірити зубочисткою. Бісквіти охолодіть.

44


Збийте охолоджені вершки.

55


Змішайте сметану з рештою згущеним молоком, цукровою пудрою і ваніллю. Ви можете додати цукор за смаком. Потім перемішайте лопаткою обидві суміші.

66


Один бісквіт розріжте уздовж навпіл, другий наріжте невеликими кубиками.

77


Шари бісквіту змастіть підготовленим кремом і посипте подрібненими горіхами.

88


Решту крему змішайте з кубиками бісквіта і викладіть на торт. Надайте овальну форму і змастіть кремом, що залишився.

99


Приготуйте шоколадну глазур. Змішайте какао-порошок з цукром, додайте сметану і доведіть до кипіння. Готуйте на слабкому вогні кілька хвилин, поки не розчиниться цукор. В кінці додайте шматочок вершкового масла і перемішайте.

1010


Полийте гарячою глазур'ю торт. Остудіть і поставте в холодильник на кілька годин або на ніч. Це необхідно для того, щоб торт при нарізці на розвалювався.

1111


Приємного смаку.

Рекламний блок
Торт Пінчер


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com