Сирний торт



Сирний торт


Сьогодні як ніколи захотілося чогось смачненького і солоденького, але і звичайно ж корисного, не завжди в кулінарії можна поєднати ці дві якості - смак і користь. Але сьогодні я постараюся це зробити максимально. Готувати будемо сирний торт, рецепт якого досить простий, смак чудовий, на вигляд просто супер, гості, для яких ви будете його готувати, будуть просто в шоці від такого красивого кулінарного шедевра.

Але це ще не всі позитивні сторони тортика, він сирний, а як вам вже відомо, користь сиру не знає кордонів. Сирний торт, готується без випічки, що значно спрощує сам процес приготування, особисто для мене це ще один плюс.

Інгредієнти:
Сир - 400 г;
Цукор - 150 г;
Сметана - 400 г;
Масло - 100 г;
Печива - 200 г;
Желатин - 2 пакетика;
Ягоди - 200 г (смородина, чорниці).

Процес приготування сирного торта.


Для початку нам необхідно печиво подрібнити в крихту, для цього ми звернемося за допомогою до нашої диво-техніки, а саме - блендер. Звичайно, це можна зробити вручну або за допомогою ще якогось пристосування.

11


Коли ви подрібните печиво, не поспішайте висипати з блендера, розтопити масло на невеликому вогні. Коли масло розтопилося, виливайте його в крихту і знову гарненько все перемішайте. Масло нам послужить як в'яжучий матеріал.

22


Далі нам необхідно підготувати форму, в якій буде лежати сирний торт, раджу вам взяти її роз'ємну, так як зі звичайної буде дуже важко витягти приготований нами тортик. Також на дно покладемо пергаментний папір і зафіксуємо у формі.

33


Тепер, як ви, напевно, вже здогадалися крихти печива акуратно викладаємо у форму, ущільнюючи її руками зсередини. Після проведеної процедури покладемо форму з крихтою в холодильник для того, щоб вона трохи застигла. Тим часом займемося приготуванням начинки.

44


Далі розчинимо желатин приблизно в 150 мл води і залишимо приблизно на десять хвилин набухати желатину у воді. Після чого поставимо желатин на маленький вогонь і підігріємо приблизно до сорока - п'ятдесяти градусів, при цьому інтенсивно перемішуючи його, поки він повністю не розчиниться у воді. Коли ми домоглися бажаного результату, вимикаємо желатин і остуджуємо його.

55


Тепер беремо ягоди, якщо вони у вас як і у мене заморожені, розморожуємо і відправляємо в комбайн для подрібнення.

66


Якщо потрібно, можна ягоди ще протерти через дрібне сито, в майбутньому сирний торт буде ще ніжніший і повітряніший.

77


Беремо досить велику ємність і викладаємо в неї сирок, сметану і цукор, для подальшого змішування.

88


З допомогою міксера гарненько все збиваємо до однорідності на невеликих швидкостях. Суміш повинна вийти без грудочок сиру і в ній не повинно відчуватися кристалики цукру.

99


Далі отриману суміш поділимо приблизно навпіл, в одну з половини додамо подрібнені ягоди, спробуйте суміш на смак, якщо вона дуже кисла, можна додати до неї ще цукор і ще раз збити суміш.

1010


Також зробимо і з желатином, розмелюємо його навпіл, одну половину додати в сирну суміш з ягодами і перемішаємо протягом хвилини.

1111


Другу половину желатину додамо в сирну суміш без ягід і також перемішаємо, при цьому попередньо помийте насадку міксера, щоб не прикрасити суміш в такий же колір, як суміш з ягодами.

1212


Дістаємо форму з холодильника і викладаємо на неї білу сирну суміш, приблизно п'ять столових ложок.

1313


Далі точно також в центр викладаємо сирну суміш з ягодами , приблизно така ж кількість.

1414


І так продовжуємо до тих пір, поки обидві маси не закінчаться, у вас повинно вийти приблизно, так як на фото.

1515


Після всього зробленого ставимо торт в холодильник приблизно на п'ять годин. Як тільки сирний торт, рецепт якого дуже простий і ви в цьому вже переконалися, застигне, дістаємо його з холодильника і витягаємо з форми.

Для вдалого вилучення форми без пошкодження країв торта, нам знадобиться фен, з допомогою якого рівномірно підігріємо бортики форми протягом хвилини, за допомогою чого ми зможемо вдало витягти форму. Торт ставимо на велику плоску тарілку і розрізаємо на рівні шматочки.

1616


Тепер, дорогі друзі можете насолоджуватися легким ніжним і по-справжньому смачним і корисним десертом. Сирний торт дійсно дуже смачний.




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
софія
дуже смачно а головне корисно!!!
фото
Оля
красивий торт піду вмовляти маму щоб зробила такий
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок