Торт ялинка на Новий рік



Торт ялинка на Новий рік


Я вирішила приготувати тематичний торт на Новий рік у вигляді ялинки. Всім дуже сподобався не тільки зовнішній вигляд, але і його ніжний смак. Хочу поділитися з вами цікавим рецептом, щоб ви змогли приготувати такий десерт на Новий рік або на Різдво.

Інгредієнти для новорічного торта:
- 5 яєць;
- 10 ст. л. води;
- 15 ст. л. цукру;
- 13 ст. л. борошна;
- 2 ст. л. крохмалю;
- 1 ст. л. розпушувача.

Інгредієнти для заварного крему:
- 600 мл молока;
- 1 ст. л. крохмалю з верхом;
- 5 ст. л. з верхом борошна;
- 150 г цукрової пудри;
- 200 г вершкового масла;
- ванільний цукор;
- 0,5 банки консервованого ананаса.

Для просочення коржа необхідний ананасовий сироп (можна замінити цукровим сиропом).

Для прикраси використані цукерки M&M, смужки апельсинової цедри, шоколадний батончик або цукерка.

Як приготувати новорічний торт ялинка.


Яйця беремо охолоджені.

11


Додаємо цукор.

22


Збиваємо яєчну масу в пишну піну за допомогою міксера.

33


Поступово додаємо воду, не припиняючи збивання.

44


Акуратно додаємо борошно, яке змішуємо з розпушувачем і крохмалем.

55


Випікаємо 1 корж в прямокутній формі при температурі 200 градусів до рум'яного кольору. Корж розрізаємо, як показано на картинці. Просочуємо нижній корж ананасовим сиропом і залишаємо просочуватися.

66


Тим часом готуємо заварний крем. Змішуємо 300 мл молока з борошном і крохмалем. Ще 300 мл молока відправляємо закипати. Додаємо в кипляче молоко суміш молока з борошном, ванільним цукром і крохмалем, поступово і постійно помішуючи.

Доводимо масу до кипіння. Вона повинна загуснути. Молочний крем накриваємо плівкою і відправляємо в холодильник охолоджуватися.

77


Збиваємо вершкове масло кімнатної температури з пудрою. Додаємо поступово молочний заварний крем, який встиг охолонути до кімнатної температури. Готовим кремом змащуємо нижній корж і посипаємо його ананасовими шматочками.

88


Накриваємо перший корж двома трикутними коржами і змащуємо заварним кремом. Відправляємо просочуватися в холодильник.

99


Перед подачею торт прикрашаємо різнокольоровими цукерками M&M, цедрою апельсина. Шоколадний батончик або шоколадна цукерка буде ніжкою ялинки. Ще можна посипати торт кокосовою стружкою.

1010


Приємного смаку і Нового року!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Кухар" без кавичок