Сирний торт Наполеон



Сирний торт Наполеон


Торт Наполеон був і залишається класикою десертного столу. Можливо, не всі уміють його готувати, але кожен з нас скуштував цей ніжний багатошаровий десерт хоча б раз у житті. Деякі господині печуть багатошарові торти, помилково вважаючи, що це процес трудомісткий, тривалий і складний. Поспішаємо вас запевнити, що приготувати чудовий десерт можна, не докладаючи особливих зусиль. Ми пропонуємо вам вибрати сирний рецепт Наполеона. Він має неповторний смак і особливу консистенцію. Торт неможливо зіпсувати: спекти його зможе навіть початківець кулінар, адже покроковий рецепт Вам допоможе.

Інгредієнти:
сир 5% - 320 г;
борошно пшеничне - 570 г;
яйця курячі - 2 шт.;
яйця перепелині - 8 шт.;
цукор - 500 г;
сода харчова - 1 ч. ложка;
молоко 2,5% - 500 мл;
ванільний цукор - 20 г;
масло вершкове - 200 г.

Як приготувати сирний торт Наполеон.


Сир протираю через сито.

11


Додаю триста грам цукру.

22


Два курячих яйця.

33


І одну чайну ложку соди.

44


Все добре вимішую.

55


Ємність закриваю кришкою і ставлю в тепле місце на сорок хвилин. Я поставив біля батареї.

66


Через сорок хвилин маса піднялася і стала пишною.

77


Тепер я в цю масу просіюю двісті п'ятдесят грам борошна і перемішую.

88


На стіл стелю силіконовий килимок.

99


Викладаю на нього з чашки тісто і ще додаю двісті п'ятдесят грам борошна.

1010


Продовжую замішувати. Тісто не повинно липнути до рук. Вийшла така куля.

1111


Готую до подальшої випічки коржів. Дістаю качалку, вилку, кришку (вона нам знадобиться, щоб вирізати з тіста кола одного діаметру), сковороду. Включаю плиту і ставлю на неї сковороду. Відрізаю від основного тіста шматочок.

1212


Починаю його розгортати на килимку.

1313


Тепер кладу кришку і вирізаю коло.

1414


Виделкою довільно наколюю корж.

1515


Сковорода нагрілася і я обережно викладаю на неї корж.

1616


Випікаю з обох сторін. Масла не треба, все випікається на сухій сковороді.

1717


Виходить 14-16 готових коржів.

1818


Коржі готові і тепер приступаємо до приготування крему.

1919


В ківш висипаю двісті грам цукру.

2020


Пакетик ванільного цукру.

2121


Додаю сімдесят грамів борошна.

2222


І вісім сирих перепелиних яєць. Яйця купив дуже великі вони виявилися з двома жовтками.

2323


Все збиваю міксером.

2424


Додаю п'ятсот мілілітрів пастеризованого молока.

2525


Добре розмішую віночком. Ставлю на плиту і постійно помішуючи варю крем до закипання.

2626


Крем після закипання відставляю в бік і даю йому трохи охолонути. Потім додаю в нього двісті грамів вершкового масла.

2727


Мішаю крем до повного розчинення масла.

2828


Тепер теплим кремом намазую коржики і складаю їх стопкою один на одного.

2929

 

3030


Торт повинен кілька годин простояти, щоб він повністю просочився.

3131


Вийшов дуже смачний сирний торт Наполеон. Всім приємного апетиту!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок