Новорічний торт Ялинка



Новорічний торт Ялинка


Новорічний торт «Ялинка», не тільки підніме настрій і принесе атмосферу свята, але і порадує ніжним смаком.

Сирний крем і домашній йогурт добре поєднуються з фруктами, а корж з горіхами легко просочуються і підходять для оформлення тортів різної форми, так як не ламаються при вирізанні.

Інгредієнти:
яйця курячі - 2 шт.;
масло вершкове - 100 г;
цукор - стакан;
борошно - стакан;
йогурт домашній - 250 мл;
сир - 300 г;
волоські горіхи - жменя;
цедра лимона - чайна ложка;
ківі - 4 шт.;
мандарин - 1 шт.;
ягоди - жменя;
розпушувач тіста – упаковка.

Як приготувати Новорічний торт Ялинка.


Готуємо тісто. У миску розбиваємо 2 яйця і насипаємо пів склянки цукру. Все перемішуємо.

11


Далі додаємо м'яке вершкове масло.

22


Кладемо 100 г йогурту, борошно і розпушувач для тіста. Все перемішуємо за допомогою блендера. Йогурт можна замінити жирною сметаною.

33


Волоські горіхи чистимо, дробимо на шматочки і додаємо в тісто.

44


Далі знімаємо цедру з лимона, зручніше за все це зробити за допомогою дрібної терки. Цедру кладемо в миску і перемішуємо тісто.

55


Тісто ділимо на 3 частини, порції тіста по черзі викладаємо у форму, розподіляємо рівномірним шаром і випікаємо коржі.

66


Корж печеться при температурі 180 градусів 10-12 хвилин.

77


З паперу вирізаємо викрійку ялинки, зверху кладемо її на готовий корж і обрізаємо корж за викройкою.

88


Готуємо сирний крем. В піалу кладемо сир, 200 г домашнього йогурту і насипаємо пів склянки цукру. Крем перемішуємо за допомогою блендера.

99


Корж, обрізаний по формі ялинки, змащуємо кремом. Зверху кладемо такі коржі, точно також як і перший раз змащуємо їх кремом.

1010


Оформляємо торт Ялинка. Ялинку зробимо з ківі і прикрасимо її шматочками мандарина і ягодами. Ківі чистимо і нарізаємо півкільцями.

1111


Викладаємо шматочки ківі на торт, починаючи знизу.

1212


Виходить зелена ялинка.

1313


Далі трохи крему кладемо зверху на ківі.

1414


Мандарин чистимо, поділяємо на часточки і нарізаємо на шматочки. З шматочків мандарин викладаємо гірлянду на ялинці.

1515


Вишню і калину розморожуємо і прикрашаємо ялинку ягодами.

1616


Святкова новорічна ялинка готова, приємного апетиту і щасливого Нового року.

1717


Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок