Торт з безе графські руїни



Торт з безе графські руїни 


Інгредієнти:


Для безе
Лимонний сік - 1 ст.л.,
Білки яєчні - 6 шт.,
Цукор - 2 склянки,

Для крему
Вершкове масло - 400 г.,
Яєчні жовтки - 6 шт.,
Цукрова пудра - пів склянки,
Кава розчинна - 2 ст.л.,


Глазур:
Цукровий пісок - 3 ст.л.,
Сметана - 2 ст.л.,
Масло вершкове - 30 г.,
Какао - 1 ст.л.,

Крім того:
Чорнослив - 12 шт.,
Горіх волоський - 3 шт.,


Як приготувати:
Основа цього торта - безе з яєчних білків. Збиваємо охолоджені і акуратно відокремлені білки, щоб не потрапило жодної краплі жовтка, до міцної піни.

 

фото 1фото 1

 

Вливаємо лимонний сік і небольними порціями цукор. На деко з пергаментним папером, порційно викладаємо білки, можна ложечкою.

 

фото 2фото 2

 

Сушимо до двох годин при 120 градусах. Відкриваємо духовку, нехай вони охолонуть в духовці поступово.

 

фото 3фото 3


В цей час начиним чорнослив горіхами і приготуємо крем.

 

фото 4фото 4


Для цього збиваємо жовтки з цукровою пудрою, додаючи масло кімнатної температури. Заварюємо в половині склянки окропу каву. І коли охолоне, також вбиваємо в крем, поціями.

 

фото 5фото 5

 

фото 6фото 6


Залишилося зібрати торт. Для цього щільно складаємо безешки, перемазуючи кремом і перекладаючи чорносливом.

 

фото 7фото 7

 

Коли торт готовий, поливаємо його трохи прохоловшою глазур'ю.

 

фото 8фото 8

 

Для глазурі інгредієнти прогріти на маленькому вогні. Торт бажано їсти охолодженим.

 

фото 9фото 9


Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок