Чізкейк з білого шоколаду



Чізкейк з білого шоколаду


Кулінарний рецепт покаже тобі, як легко і швидко приготувати коханій дівчині смачний чізкейк з білого шоколаду і свіжої полуниці. При цьому тобі не знадобиться ні спеціальне кухонне начиння, ні духовка!

Інгредієнти.
печиво (вівсяне, бісквітне, здобне) - 100 г;
вершкове масло - 30 г;
молоко - 1 стакан;
вершковий сир - 500 г;
білий шоколад - 350 г;
желатин - 20 г;
свіжа полуниця - 50 г;
червона смородина, малина, полуниця, цедра лайма, цукрова пудра для прикраси.

Приготування.
1. Зі старого непотрібного ременя зніми пряжку, а сам ремінь скрути в кільце і поклади на подвійний шар фольги. Щоб крем майбутнього торта не витік, краї фольги підніми і закріпи зверху ременя. Внутрішню частину ременя закрий харчовою плівкою або тієї ж фольгою.

1


2. Ягоди свіжої полуниці промити, рівно відріж низ з хвостиками, а саму ягоду розріж навпіл. Виклади ягоди з боків ременя зрізами назовні.

22


3. Печиво викласти на обробну дошку і подрібнюємо в крихту за допомогою качалки, товкачика для картоплі, молотка для м'яса або самого звичайного молотка.

3


4. Вершкове масло розтопити в мікрохвильовій печі або на плиті до рідкого стану. Додай в розтоплене масло крихти печива і добре перемішай. Виклади крихту з маслом на дно форми і щільно, але акуратно втрамбуй масу виделкою, рівномірно розподіливши по дну.

4


5. Переходимо до начинки торта. Желатин залийте половиною склянки холодного молока і залиш на 15 хвилин. Половину склянки молока наливаємо в каструльку і спар. Поки молоко закипає, білий шоколад поламай на шматочки. Коли молоко закипить, зніми з плити і поклади в нього шматочки шоколаду. Мішай, поки весь білий шоколад не розчиниться в молоці.

5


Порада.
Якщо не хочеш возитися з молоком і шоколадом, його можна замінити на банку звичайного згущеного молока 400 г.

6. Набряклий желатин ставимо в мікрохвильову піч на 40-60 секунд, перемішай і тонкою цівкою вливаємо в шоколадну масу.

6


7. Вершковий сир перемішати, щоб він став однорідної консистенції без грудочок. Додавай вершковий сир з однієї третини до шоколаду і добре перемішуємо. Стеж, щоб вся маса залишалася теплою, а то желатин почне застигати. Додай весь вершковий сир до шоколаду і добре все перемішати.

7


8. Отриману масу акуратно вилий у форму і поставити торт в холодильник до повного застигання - мінімум на годину. За цей час ти встигнеш прибрати сліди безладу на кухні і збігати за квітами.

8


9. З повністю застиглого торта акуратно зніми ремінь і плівку. Зверху прикрась чізкейк нарізаною кубиками полуницею, цілими ягодами малини, червоною смородиною і цедрою лайма, посип цукровою пудрою. За бажанням додай до прикраси пару пелюсток троянди.




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Рецепт" без кавичок