Відкрити категорії

Суп з квашеною капустою і ковбасками


Суп з квашеною капустою і ковбасками


Інгредієнти:

Рекламний блок
Квашена капуста - 400г
Великі картоплини - 3 штуки
Велика цибулина - 1 штука
Мисливські ковбаски - 200г
Томати у власному соку - 400г
Цукор - 1 столова ложка
Вершкове олія - ​​5г
сіль
перець

Приготування:
Картоплю очистити, нарізати і відварити в 1 л киплячої підсоленої води, 20 хвилин. Зняти з вогню і, не виймаючи з відвару, розім'яти товкачем в пюре (акуратно, щоб не розплескати).

Цибулю очистити і подрібнити. Ковбаски нарізати кружальцями і обсмажити в розігрітій олії 3 хвилини. Перекласти ковбаски в каструлю з картопляним відваром. У цій же сковороді обсмажити капусту із цибулею, 6 хвилин. Додати в суп.

Повернути суп на вогонь, перемішати, варити 5 хвилин. Додати розім'яті томати, цукор, сіль, перець. Варити 10 хвилин, відразу ж подати до столу. При подачі можна прикрасити свіжою зеленню.

Смачного!

Рекламний блок
Суп з квашеною капустою і ковбасками


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com