Супи кулінарні рецепти приготування
Якщо готувати суп без належного досвіду і розуміння його властивостей, в результаті може вийти щось незрозуміле. Багатьом кухарям набагато легше впоратися з другою стравою, хоч за рецептурою воно і буде складніше, ніж освоїти приготування простих супів. У підсумку в їдальнях і вдома їдять перше, тому що треба підкріпитися чимось рідким, а не завдяки вишуканому смаку і аромату.
Багато професійних кулінарів варять суп в маленьких обсягах, на відміну від багатьох домогосподарок, які користуються 8-ми, а то і 10-ти літровими каструлями. Кращий продукт вийде в 3-х або 5-ти літровому об'ємі. Зварити суп може кожен, потрібно налити воду в каструлю, але як сказано вище «багато не завжди виходить добре», покласти м'ясо і довести до кипіння. Бульйон готовий.
Нарізати дрібно цибулю і моркву. Почекати 20-30 хв. Після чого закладається картоплю або крупи. Потрібно не забути посолити, це відбувається під кінець приготування, коли інгредієнти вже зварилися. Кулінари вважають самим відповідальним моментом, коли до готовності залишається пара хвилин, в цей час потрібно додати вишуканий смак за допомогою приправ і прянощів. От і все, простий суп готовий. Завдяки великій кількості рецептів супів з фото, можна зробити і воістину шедеври.
Ресторани, що зарекомендували себе у відвідувачів, обов'язково подають першу страву в глиняному, фаянсовому або кам'яному посуді. Найвишуканішими є супи в кам'яних посудах, які використовують в деяких Кавказьких районах. При приготуванні, смак і духмяність, буде залежати від матеріалу і покриття каструлі або казанка. Суп не повинен кипіти, якщо стінки тонкі, то їжа буде постійно пригорати, оптимальне поєднання призведе до томління, такі перші страви завжди будуть смачними і ароматними.
Вода і продукти повинні бути збалансовані. Під час варіння категорично не можна відливати або доливати рідину, такі дії призведуть до значного погіршення смаку. Правильна кількість продуктів і води повинні бути визначені до початку варіння, потрібно врахувати, що вода в процесі буде випаровуватися, або википати.
Звичайно, в процесі приготування кухар грає одну з перших ролей, але насправді вибір посуду і порядок приготування, до яких ставляться із зневагою побутових умовах, тим більше, що кулінарні і книги опускають ці подробиці, з усього цього можна зрозуміти головні секрети смачного і ароматного супу.
Багато професійних кулінарів варять суп в маленьких обсягах, на відміну від багатьох домогосподарок, які користуються 8-ми, а то і 10-ти літровими каструлями. Кращий продукт вийде в 3-х або 5-ти літровому об'ємі. Зварити суп може кожен, потрібно налити воду в каструлю, але як сказано вище «багато не завжди виходить добре», покласти м'ясо і довести до кипіння. Бульйон готовий.
Секрети приготування супів.
Нарізати дрібно цибулю і моркву. Почекати 20-30 хв. Після чого закладається картоплю або крупи. Потрібно не забути посолити, це відбувається під кінець приготування, коли інгредієнти вже зварилися. Кулінари вважають самим відповідальним моментом, коли до готовності залишається пара хвилин, в цей час потрібно додати вишуканий смак за допомогою приправ і прянощів. От і все, простий суп готовий. Завдяки великій кількості рецептів супів з фото, можна зробити і воістину шедеври.
Ресторани, що зарекомендували себе у відвідувачів, обов'язково подають першу страву в глиняному, фаянсовому або кам'яному посуді. Найвишуканішими є супи в кам'яних посудах, які використовують в деяких Кавказьких районах. При приготуванні, смак і духмяність, буде залежати від матеріалу і покриття каструлі або казанка. Суп не повинен кипіти, якщо стінки тонкі, то їжа буде постійно пригорати, оптимальне поєднання призведе до томління, такі перші страви завжди будуть смачними і ароматними.
Вода і продукти повинні бути збалансовані. Під час варіння категорично не можна відливати або доливати рідину, такі дії призведуть до значного погіршення смаку. Правильна кількість продуктів і води повинні бути визначені до початку варіння, потрібно врахувати, що вода в процесі буде випаровуватися, або википати.
Звичайно, в процесі приготування кухар грає одну з перших ролей, але насправді вибір посуду і порядок приготування, до яких ставляться із зневагою побутових умовах, тим більше, що кулінарні і книги опускають ці подробиці, з усього цього можна зрозуміти головні секрети смачного і ароматного супу.