Салат телячі ніжності



Салат телячі ніжності


Інгредієнти:
- 300 г телячої вирізки
- 1 головка червоної салатної цибулі
- 2 буряка
- 1 морква
- 2 картоплини середнього розміру
- майонез
- оцет
- сіль, перець.

Спосіб приготування:
Цибулю ріжемо півкільцями й залишаємо на 40 хвилин маринуватися в суміші оцту і води в пропорції 1:1.

Салат телячі ніжності



Ставимо варити картоплю.

Вирізку ріжемо невеликими смужками й обсмажуємо в олії. Сіль, перець за смаком. Головне не пересушити телятину.

Салат телячі ніжності



Сирі моркву і буряк тремо на не дуже дрібній терці, потім тушкуємо на рослинному маслі з додаванням 1 чайної ложки оцту і двох чайних ложок цукру. Слідкуйте тільки, щоб це все не підгоріло в процесі тушіння, якщо потрібно додайте зовсім небагато води.

Салат телячі ніжності



Тим часом картопля доварилася, ріжемо її на смужки і починаємо формувати наш салат.
Нижнім шаром піде картопля.

Салат телячі ніжності



Покриваємо його шаром майонезу - і картоплі добре, і м'ясо м'якше буде.

Салат телячі ніжності



Салат телячі ніжності



Далі - шар цибулі. Червона цибуля зовсім не гірка, тому навіть така велика кількість салату не зашкодить.

Наступний шар - морква з буряком. Якщо після тушіння залишилося трохи рідини - виливайте в салат, м'ясо тільки виграє від цього.

Салат телячі ніжності



І фінальний крок - знову майонез, зовсім трохи-трохи, аби прикрити морковно-бурякове поле.

Салат телячі ніжності



Прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Лилия
Спасибо ! Замечательные салаты! Многие взяла на заметку и код себе на сайт!
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Смачно" без кавичок