Відкрити категорії

Гаряча закуска Кебаб


Гаряча закуска Кебаб

Інгредієнти:

250 г жирної баранини
250 г яловичини
100 г свинячого жиру
200 г ріпчастої цибулі
сушений базилік
чорного запашного перчика
сіль
тмин

 

Приготування:

М'якоть баранини пропустити разом з луком через м'ясорубку два або три рази. Фарш посолити заправити спеціями.

 

Фарш, перемішати і дуже добре відбити, до тих пір поки він не перестане тріскатися і не стане в'язким, перемішувати тільки руками! Вимішений фарш розділити на шматочки, формування потрібно робити тільки руками, змоченими в холодній воді.

Рекламний блок
Отримані сосиски нанизувати на дерев'яні шпажки  (для приготування в аерогрилі або в духовці). Нанизувати кебаби можна додатково простукати, щоб вони добре закріпилися на шпазі.


Розмістити на противень або на решітці, поставивши вниз противень для стікаючого жиру. Випікати при температурі 250 градусів,
до готовності. В аерогрилі випікати при температурі 175 градусів 30-хвилин!

До готового блюда добре подати соус ткемалі або томатний соус. Для приготування соусу потрібно бланшувати помідори і зняти з них
шкірочку, потім подрібнити їх разом з часником в блендері, додати сіль. За смаком додати трохи подрібненого гострого перцю.


І не забудьте, що найсмачніший кебаб тільки гарячий!

Гаряча закуска Кебаб 

Рекламний блок
Гаряча закуска Кебаб


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com