Котлети з грибами та сиром



Котлети з грибами та сиром


Інгредієнти:
яловичий або телячий фарш близько 600 г.,
перець чорний,
перець червоний,
сіль,
100 мл мінералки з газом,
дві середні цибулинки (одна у фарш, інша в гриби),
250-300 г. свіжих грибів(в ідеалі білих, у мене печериці),
сир в необхідних кількостях,
трохи журавлини або брусниці,
листя салату для сервірування,
рослинна олія для дека.

Cпосіб приготування:
Свіже м'ясо перекручуємо на м'ясорубці. Додаємо до м'ясного фаршу перець червоний пекучий, чорний мелений. Щедро солимо. Вливаємо в ємність для вимішування фаршу мінеральну воду з газом. Добре це все вимішуємо і відбиваємо. На це йде 10-15 хвилин.

11



22



Кладемо фарш в каструлю. Зверху змащуємо рослинним маслом і прибираємо в холодильник маринуватися на 24-48 годин. Перед безпосереднім приготуванням котлет дрібно рубаємо цибулю.

33



Додаємо цибулю у вже замаринований фарш. Ділимо на рівні шматочки котлетну масу. Можна навіть по 100 г. В такому випвдку однією такою котлетою добре наїстеся. Для святкового столу рекомендую зменшити порцію. Інакше гості відразу наїдяться і не скуштують інших страв.

44



55



66



З кожного шматка робимо плескатий коржик. Викладаємо котлети на деко, злегка змащене олією.

77



88



У процесі роботи з фаршем потрібно підсмажити гриби, в моєму випадку це печериці. Викладаємо смажені гриби на котлети, тонким шаром.

99



1010



Далі йде тонка скибочка сиру. І на кожну котлетку можна покласти по п'ять- сім ягідок журавлини. Це надасть пікантності та цікавого вигляду страві.

1111



1212



Духовку розігріти до 180-190 градусів Цельсія. Запікати 20 хвилин. Подавати гарячими. Засервірувати можна на листку салату.

Смачного!




Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  
Напишіть слово "Салат" без кавичок